«Η μόνη μου επιθυμία είναι να τιμωρηθεί ο δράστης. Δεν μπορώ να ξέρω ότι κυκλοφορεί ελεύθερος» λέει η φοιτήτρια, με τον δράστη να απαντά ότι… προκλήθηκε

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος ενός άνδρα που επιτέθηκε σε μία 21χρονη γυναίκα σε λεωφορείο της Κωνσταντινούπολης επειδή «φορούσε μίνι σορτς κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού» εξέδωσε ο εισαγγελέας.

Όπως αναφέρει η Χουριέτ, στις 14 Ιουνίου, η φοιτήτρια Melisa Sağlam δέχτηκε επίθεση από έναν άνδρα καθώς επρόκειτο να αποβιβαστεί από ένα μίνι λεωφορείο στην περιοχή Pendik της Κωνσταντινούπολης. Ο ύποπτος φέρεται να της είπε: «Δεν ντρέπεσαι να ντύνεσαι με αυτόν τον τρόπο κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού;» πριν την χτυπήσει.

Μετά το περιστατικό, η φοιτήτρια κατήγγειλε τον άνδρα με αποτέλεσμα να φυλακιστεί τρεις ημέρες αργότερα, στις 17 Ιουνίου. Ωστόσο, αφού έδωσε τη μαρτυρία του στο αστυνομικό τμήμα Kızılateş, απελευθερώθηκε εν αναμονή έρευνας.

Ο δράστης Ercan Kızılateş στην υπεράσπισή του είπε ότι… προκλήθηκε. Στις 19 Ιουνίου η φοιτήτρια υπέβαλε αναφορά στο εισαγγελέα καταδικάζοντας την απελευθέρωση του δράστη.

«Η μόνη μου επιθυμία είναι να τιμωρηθεί ο δράστης. Δεν μπορώ να ξέρω ότι κυκλοφορεί ελεύθερος. Μετά την επίθεση δεν μπορώ να πάω πουθενά χωρίς τη μητέρα μου. Δεν μπορώ να μπαίνω ούτε στα μέσα μαζικής μεταφοράς» είπε η νεαρή φοιτήτρια μιλώντας στην Χουριέτ.

Το βίντεο της επίθεσης:

Πηγή: left.gr

Σχόλια

X