Κάποιος μας κάνει πλάκα! Το πρωί του Σαββάτου ιδιωτικό αεροσκάφος στο οποίο επενέβαιναν δύο επιβάτες, κατά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Σπάρτης έχασε ύψος και έπεσε 15 μέτρα έξω από την περίφραξη του αεροδιαδρόμου, στο Πυρί, Λακωνίας.

Καρφωμένο στο έδαφος με το εμπρόσθιο τμήμα σε ελαιώνα ακριβώς δίπλα στο δημοτικό αεροδρόμιο Σπάρτης βρέθηκε το μικρό αεροσκάφος, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι δύο χειριστές, ηλικίας 35 και 52 ετών, που επέβαιναν στο μονοκινητήριο.

airplane

Αμερικανοί κατά Ισραήλ
Χιλιάδες αμερικανοί πολίτες διαδήλωσαν την Παρασκευή 25/7 στην Times Square, στο κέντρο της Νέας Υόρκης ενάντια στην στρατιωτική επιχείρηση που έχει ξεκινήσει στο Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας από τις 8 Ιουλίου, με τους νεκρούς Παλαιστινίους να ξεπερνούν τους 1000.

gaza

81 νεκροί ανασύρθηκαν από ερείπια στη Λωρίδα της Γάζας, τις τέσσερις πρώτες ώρες της εκεχειρίας.

Σε εξέλιξη η διεθνής σύνοδος για το Παλαιστινιακό – Φαμπιούς: Ζητάμε παράταση της κατάπαυσης του πυρός.

palestine

Φρέσκο αίμα στο GOT
Νέο αίμα στην 5η σεζόν του Game of Thrones, με καινούριους χαρακτήρες και ήρωες που ίσως παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της σειράς. Μπορεί ο Όμπερυν Μαρτέλ να διαλύθηκε -κυριολεκτικά- ωστόσο τα μέλη της οικογένειάς του αναμένεται να έρθουν στο προσκήνιο και να πρωταγωνιστήσουν στη συνέχεια της σειράς.

Ιδού ένα μικρό δείγμα των νέων ηρώων.

Σχόλια

X