Έκτακτο δελτίο για τις εξελίξεις στο Mega έβγαλαν στις 14:00 οι εργαζόμενοί του, δεδομένου ότι οι μέτοχοι δεν κατέθεσαν φάκελο υποψηφιότητας για να διεκδικήσουν μία από τις επτά τηλεοπτικές άδειες.

Σε ανακοίνωσή τους που διαβάστηκε στο δελτίο εκφράζουν «θλίψη και οργή για την απόφαση των μετόχων να ρίξουν μαύρο στο Mega» και συμπληρώνουν ότι θεωρούν τις εξηγήσεις που δόθηκαν για τη μη συμμετοχή του σταθμού στη διαγωνιστική διαδικασία προφάσεις εν αμαρτίαις.

«Εμείς που απλήρωτοι κρατήσαμε ζωντανό το κανάλι επί 21 μήνες και πετύχαμε να συγκεντρωθούν στις τράπεζες από διαφημιστικά έσοδα 55 εκατομμύρια ευρώ, απαιτούμε από τους μετόχους να ανταποκριθούν επιτέλους στις υποχρεώσεις τους», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Το δελτίο παρουσίασε η Ειρήνη Ανδρουλάκη, ενώ μαζί της στο στούντιο βρέθηκε ο Θανάσης Αυγερινός, με super «420 οικογένειες διεκδικούν το μέλλον τους». Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως οι εργαζόμενοι θα επανέλθουν μετά τις 15.00 με έκτακτη εκπομπή σχετικά με τη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών.

«Ευχόμαστε να μην είναι αυτή η τελευταία εκπομπή του MEGA» ανέφερε ο κ. Αυγερινός. «Το MEGA είναι για πολλούς από εμάς ένα δεύτερο σπίτι και θα δώσουμε τη μάχη προκειμένου να σας ενημερώσουμε ως το τέλος. Οι εργαζόμενοι του MEGA παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 21 μήνες» σημείωσε από την πλευρά της η κ. Ανδρουλάκη πασάροντας ένα βίντεο με ιστορικά πλάνα του ιδιωτικού σταθμού.

 

Σχόλια

X