Κάποιοι ήταν φίλοι του, κάποιοι ίσως να μην τον είχαν γνωρίσει ποτέ. Η κοινότητα του twitter από χθες θρηνεί την απώλεια του Γαλαξιάρχη- @galaxyarchis. Για ώρες οι φίλοι του twitterαδες προσπαθούσαν να επιβεβαιώσουν την είδηση. Οι περισσότεροι ευχόντουσαν ότι δεν ήταν αλήθεια, αλλά παραπληροφόρηση.

Ο Γαλαξιάρχης όμως κίνησε για άλλους γαλαξίες. Και η κοινότητα του twitter θυμάται τα καλύτερα tweet και κείμενά του. Πολλοί λένε ότι η σύγχρονη τεχνολογία και τα social media αποξενώνουν. Κι όμως πίσω από τους λογαριασμούς του twitter είναι άνθρωποι οι οποίοι μοιράζονται τις σκέψεις τους και τις ανησυχίες τους. Μπορεί να μην τους έχεις γνωρίσει ποτέ, αλλά κάποιες φορές είναι σαν να τους ξέρεις. Ακόμη και σε 140 χαρακτήρες. Κάποιες φορές ταυτίζεσαι κιόλας.

Δεν έλεγε όμως απλώς την άποψή του στο twitter. Ο Γαλαξιάρχης ήταν ενεργός blogger, όπου μέσα από το προσωπικό του blog αλλά και από τις σελίδες του Παραλληλογράφου άφηνε το δικό του στίγμα, σχολιάζοντας με αιχμηρό τρόπο την επικαιρότητα και κάνοντας ρεπορτάζ, ενώ μπορούσες να τον ακούσεις και στο διαδικτυακό «διαγαλαξιακό” ραδιόφωνο του radiobubble.gr.

Αρκετά όμως μιλήσαμε εμείς. Ας μιλήσει το twitter που τον θυμάται με τον δικό του τρόπο.

 

 

 

 

 

Σχόλια

X