Αντιφασιστική συγκέντρωση γίνεται σήμερα στις 6 στο Νέο Ηράκλειο στον Σταθμό του ΗΣΑΠ. Η επιστροφή των ταγμάτων εφόδου στους και οι συνεχόμενες φασιστικές επιθέσεις κάνουν αναγκαία την παρουσία όλων στο δρόμο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα, 1η Νοεμβρίου, φασίστες, με τη συνδρομή της αστυνομίας, επιτέθηκαν με ενέδρα σε κόσμο που είχε διαδηλώσει πριν έξω από το Εφετείο, όπου γίνεται η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Για σήμερα επίσης η Χ.Α έχει ανακοινώσει και προγραμματίσει παναθηναϊκή συγκέντρωση και συγκεκριμένα στην λεωφόρο Ηρακλείου όπου κάποτε είχε τα περιφερειακά της γραφεία.

Στη διαδήλωση καλούν η Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού, η ΚΕΕΡΦΑ, η Κομμουνιστική Επαναστατική Δράση, ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας – Πειραιά, οι Αναρχικοί Νέας Φιλαδέλφειας, το Αντιεξουσιαστικό Στέκι Παντείου και η Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας «Υδραγωγείο”.

Όλα τα καλέσματα θα τα βρεις αναλυτικά εδώ.

Το ψήφισμα – κάλεσμα του Δήμου Ηρακλείου κατά της συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής:

Την Τρίτη 1-11-2016 η Χ.Α έχει ανακοινώσει και προγραμματίσει στο Δήμο μας, παναθηναϊκή συγκέντρωση και συγκεκριμένα στην λεωφόρο Ηρακλείου όπου κάποτε είχε τα περιφερειακά της γραφεία.

Οι εντολές του Μιχαλολιάκου είναι αυτές που οδήγησαν τους Ρουπακιάδες, στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα και στις εγκληματικές επιθέσεις κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και της αριστεράς, των μεταναστών και των δεκάδων αγωνιστών.

Οι προσπάθειες της Χ.Α. για μια δυναμική επανεμφάνισή της στο Ηράκλειο, μέσα από αυτές τις συγκεντρώσεις μίσους και καπηλείας, πρέπει να βρουν σύσσωμο-αντιμέτωπο το λαό του Ηρακλείου.

Τα Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμος Ηρακλείου δηλώνουμε ότι: ’’οι οπαδοί και οι υμνητές του ναζισμού είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη μας’’ και καλούμε τους πολίτες να απομονώσουν πολιτικά-ηθικά και ιδεολογικά τον φασισμό και να μην επιτρέψουν ο Δήμος μας, να μετατραπεί σε πεδίο εγκληματικής δράσης και σε χώρο φασιστικών και ρατσιστικών εκδηλώσεων μίσους.

Σχόλια

X