Απέλυσαν τη γυναίκα που σε φωτογραφία εμφανιζόταν να κάνει γνωστή χειρονομία σηκώνοντας το μεσαίο της δάχτυλο προς την αυτοκινητοπομπή του Ντόλαντ Τραμπ που περνούσε από δίπλα της

Πριν ένα μήνα περίπου το γύρο του κόσμου είχε κάνει μια φωτογραφία με μια γυναίκα που ενώ ποδηλατούσε στην Βιρτζίνια έκανε τη γνωστή χειρονομία σηκώνοντας το μεσαίο της δάχτυλο προς την αυτοκινητοπομπή του Ντόλαντ Τραμπ που περνούσε από δίπλα της.

Σύμφωνα με τον Guardian, η Juli Briskman, η γυναίκα της φωτογραφίας πάνω στο ποδήλατο, απολύθηκε από τη δουλειά της. Όπως είπε η ίδια στη Huffington Post, όταν πέρασε ο Τραμπ, «το αίμα μου άρχισε να βράζει, άρχισε να σκέφτομαι πως οι νεαροί πρόσφυγες του προγράμματος Daca εκδιώχνονται. Αποσύρει εισφορές προς το σύστημα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, το λεγόμενο Obamacare. Ένα τρίτο του Πούερτο Ρίκο δεν έχει ρεύμα. Και αυτός πάει γι’ άλλη μια φορά στο μάθημα γκολφ του».

Ένας φωτογράφος που ταξίδευε με την προεδρική αυτοκινητοπομπή τράβηξε τη φωτογραφία με την ποδηλάτισσα. Η Briskman δούλευε ως ειδική μάρκετινγκ και επικοινωνίας σε μία εταιρεία. Μετά το περιστατικό, τα αφεντικά της την κάλεσαν και της είπαν ότι θα διαχωριστούν από αυτήν, γιατί παραβίασε την πολιτική της εταιρείας για τα social media. Της είπαν ότι δεν τους άρεσε που χρησιμοποίησε τη φωτογραφία ως φώτο προφίλ στο Twitter και στο Facebook και αυτή της η κίνηση θα μπορούσε να βλάψει την φήμη της εταιρείας ως κυβερνητικός ανάδοχος.

Σχόλια

X