Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υποψηφιότητα του δημοσιογράφου Θεόδωρου Καρυπίδη, με τον ΣΥΡΙΖΑ, στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Ο κ. Καρυπίδης αποφάσισε αιφνιδίως να αποσύρει την υποψηφιότητά του και όχι λόγω των αντιδράσεων από πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (ιδιαίτερα από την Αριστερή Πλατφόρμα), όπως οι περισσότεροι νομίζουν. Ο λόγος της απόφασης του κρύβεται σε ένα βιβλίο του Λιακόπουλου, στο οποίο ο ίδιος ανακάλυψε, πως το όνομα «ΣΥΡΙΖΑ» είναι εβραϊκό και σημαίνει «Συναγωγή»!

Με νέα του ανάρτηση, λοιπόν, στο Facebook, με τίτλο «Η σημασία των λέξεων και των ονομάτων», ο Καρυπίδης ξεκαθαρίζει πως ξεγελάστηκε από τους ανθρώπους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι οποίοι του είπαν πως «ΣΥΡΙΖΑ» είναι απλά τα αρχικά ενός κόμματος, που θέλει να καταργήσει το Μνημόνιο.

Ως φανατικός αντιμνημονιακός και πολέμιος των πρωτοκόλλων της Σιών και της Νέας Τάξης Πραγμάτων ο Καρυπίδης είπε αβίαστα το «ναι».

Προχθές το βράδυ, όμως, τον έζωσαν τα φίδια, όταν τον πήρε τηλέφωνο ένας γέρος μοναχός από το Βατοπέδι και με μία παραβολή προσπάθησε να τον… ταρακουνήσει. «Συ που αποκάλυψες τη συνωμοσία με το όνομα της ΝΕΡΙΤ (σ.σ. κερί στα εβραϊκά), πας σαν το πρόσφατο στη σφαγή», του είπε ο σοφός Γέροντας επί λέξει στο τηλέφωνο.

Με αφορμή αυτό το τηλεφώνημα, ο Καρυπίδης έσπευσε στη βιβλιοθήκη του, την οποία κοσμούν εκατοντάδες βιβλία πολύ σημαντικών «ασυμβίβαστων» συγγραφέων, οι οποίοι ατρόμητοι καταγγέλλουν και αποκαλύπτουν τις αποφάσεις που λαμβάνουν «για εμάς, χωρίς εμάς», Εβραίοι, Μασόνοι, Ελοχίμ, Νεφελίμ και μέλη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Σε ένα απόρρητο έγγραφο από τα πρωτόκολλα των πρεσβύτερων της Σιών, ο πρώην πλέον υποψήφιος περιφερειάρχης Κοζάνης ανακάλυψε πως «ΣΥΡΙΖΑ», όχι μόνο δεν είναι τα αρχικά ενός κόμματος, αλλά πρόκειται για αρχαία εβραϊκή λέξη, που σημαίνει «Συναγωγή»!

Ως γνωστόν, τα αρχαία εβραϊκά δεν ομιλούνται πλέον, παρά μόνο σε μασονικές στοές και άλλες ανάλογες λέσχες που θέλουν να καταστρέψουν τον πλανήτη και πρώτα απ` όλα τον ελληνισμό.

Όπως εύκολα καταλαβαίνετε ο κ. Καρυπίδης, κοκκίνισε από ντροπή και έπεσε από τα σύννεφα όταν διαπίστωσε το βρώμικο παιχνίδι που έπαιξαν στην πλάτη του αυτοί οι αθεόφοβοι! Άμεσα λοιπόν ανακάλεσε την υποψηφιότητά του, δηλώνοντας μάλιστα πως προτιμά να τον ψεκάσουν οικειοθελώς, παρά να βάλει υποψήφιος με το κόμμα του Σατανά…

 

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Σχόλια

X