Μετά από 6 χρόνια το αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟ.ΜΕ προχωρά στην πρώτη παραγωγή κόλας. Ένα βήμα μπροστά τόσο για την παραγωγή του εργοστασίου, αλλά και για την παραμονή του σε εργατικά χέρια, όπως υποστηρίζουν και οι εργαζόμενοι.

«Βήμα – Βήμα ξαναβάζουμε το εργοστάσιο μπροστά .
Σήμερα έγιναν εργασίες συντήρησης στην γραμμή παραγωγής Κ1 και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έχουμε την πρώτη παραγωγή κόλας μετά από κοντά έξι χρόνια!
Επίσης με την βοήθεια της διεθνούς καμπάνιας εργατικής και κοινωνικής αλληλεγγύης καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα ποσό για να αγοράσουμε το πρώτο μας φορτηγάκι. Ήδη από εχθές είναι σε «αποστολή” στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ της Λάρισας.
«Και τώρα ο λόγος ανήκει και πάλι, όπως από την πρώτη στιγμή αυτής της πορείας, σε όλους/ες μας.
Ας κάνουμε για άλλη μια φορά ξεκάθαρο προς κάθε εξουσία, με όλα τα αγωνιστικά και αλληλέγγυα μέσα που διαθέτουμε, ότι η ΒΙΟΜΕ θα μείνει σε χέρια εργατικά, ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε αυτά που με πολύ κόπο και αγώνα δημιουργήσαμε και μας κράτησαν στη ζωή δημιουργώντας μια νέα ζωή, ότι το δίκαιο της αντίστασης θα βρει τους τρόπους να επιβληθεί τελικά πάνω στη θεσμοθετημένη ανομία και στο δίκαιο της κυριαρχίας.”
Αγωνιστικά
Οι εργαζόμενοι στην Σ.Ε. ΒΙΟ.ΜΕ.

Σχόλια

X