Οι εκλογές είναι πλέον γεγονός και για σένα που κάθεσαι και αναρωτιέσαι για το τι συμβαίνει πια, παραθέτουμε 10 λόγους για να ψηφίσεις τον Αλέξη. Τον αριστερό Αλέξη, όπως ανεβαίνεις και τον δεξιό, όπως κατεβαίνεις. Αυτό δεν ήταν καλοκαίρι, ήταν η χαρά του ψυχιάτρου σε γενικές γραμμές. Τόση παράνοια και μπέρδεμα ούτε στο καλύτερο ντιβάνι. Ακόμα και για όσους απουσιάζουμε ακόμη και έχουμε χάσει την επαφή με τις εξελίξεις αυτό το μάθαμε και στην τελευταία απόκρημνη μεριά.

1) Αν είσαι φοιτητής και χρωστάς (σίγουρα χρωστάς) μαθήματα, μπορείς να αναβάλλεις την εξεταστική και να παρατείνεις τις διακοπές με το πρόσχημα (είναι και αληθινό): «Πού να τρέχω τώρα και να ξανάρχομαι για τις εκλογές, τόσα έξοδα πάνω- κάτω».

2) Αν είσαι εργαζόμενος και τελείωσαν οι διακοπές σου, είναι ευκαιρία να ξαναπάς στο χωριό σου σύντομα και να γλιτώσεις τα χρήματα της συνεδρίας για την θλίψη που έφερε το τέλος των διακοπών.

3) Για να ξαναγίνουν εκλογές σε πέντε μήνες και να επεκταθεί το ημερολόγιο με τις αργίες για το ’16, που κυκλώνεις με μανία, παρατηρώντας ότι οδεύουμε προς τον Σεπτέμβρη.

4) Γιατί θα έχουν χάσει δύο μέρες μάθημα τα παιδιά μία εβδομάδα αφού ανοίξουν τα σχολεία. Γιούπιιιι.

5) Για να κερδίσεις χρήματα από στοίχημα που θα βάλεις για τα ποσοστά των εκλογών.

6) Για να καταστραφεί και το φθινόπωρο και να περάσει όσο γρήγορα πέρασε το καλοκαίρι μετά το δημοψήφισμα.

7) Για να βλέπεις Τρέμη και Πρετεντέρη όλη μέρα μιας και σου έλειψαν ένα μήνα τώρα.

8) Γιατί θα έχει κοπεί η άδεια της Σίας Κοσιώνη έκτακτα και θα έχει γυρίσει για δουλειά.

9) Για να μείνει ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς όνομα. Ούτε Συνασπισμός θα είναι, ούτε Ριζοσπαστική θα είναι, ούτε Αριστερά και να προκηρυχτεί δημοψήφισμα για το νέο όνομα άμεσα. Κουίζ: βρείτε όνομα για τον ΣΥΡΙΖΑ.

10) Για να γελάσουμε με τα προεκλογικά σποτ και να φτιάξουμε παρωδίες.

Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου, ότι για ένα διάστημα σεβαστό μετά τις διακοπές , θα τα βλέπω-αναλύω όλα χιουμοριστικά για να μην «τρελαθώ».

Σχόλια

X