Η οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» έδωσε συνέχεια στην αγαστή συνεργασία της με τα ΕΛΤΑ και μετά τα «τρομοδέματα» στο γερμανικό ΥΠΟΙΚ και τα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι, προχώρησε σε μία ακόμη ευρηματική ταχυδρομική παρέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «Πυρήνες της Φωτιάς» έστειλαν ένα δέμα γεμάτο πιτόγυρα, στον Άγιο Δομίνικο και συγκεκριμένα στο σημείο που γυρίζεται η τηλεοπτική εκπομπή Survivor, η οποία προβάλλεται αυτή την περίοδο από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Οι τρομοκράτες είχαν συσκευάσει τα σουβλάκια με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μυρίζουν κι έτσι δεν κίνησαν τις υποψίες των ελεγκτών των ΕΛΤΑ. Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν πως στα τοιχώματα του δέματος είχαν κολλήσει αυτά τα αρωματικά ελατάκια που βάζουμε για να μυρίζουν ωραία τα αυτοκίνητα κι έτσι κανείς δεν μύρισε τα πιτόγυρα, που ταξίδεψαν αεροπορικώς μέχρι τον Άγιο Δομίνικο.

Όπως μαθαίνουμε, τα δέματα ήταν δύο και έφτασαν στο ξενοδοχείο όπου έχουν καταλύσει οι άνθρωποι της παραγωγής της σειράς, μία ημέρα πριν από το αγώνισμα επικοινωνίας, οι νικητές του οποίου έχουν το δικαίωμα να ανοίξουν φακέλους και δέματα με μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι τρομοκράτες για να εξασφαλίσουν ότι θα πετύχουν το σχέδιό τους, έστειλαν δύο δέματα. Ένα με αποδέκτη τον Μπο από την ομάδα των Διασήμων και ένα για τον Πάνο, τον μάνατζερ ράγκμπι από την ομάδα των Μαχητών.

Ως αποστολέας στο δέμα του Μπο, που ξεκίνησε την καριέρα του από τους Goin` Through εμφανιζόταν ο διάσημος ράπερ Nivo, ενώ το δέμα του Πάνου είχε πάνω το όνομα του αθλητή του American Football, Τομ Μπρέιντι.

Η ομάδα των διασήμων ήταν αυτή που βγήκε νικήτρια στο αγώνισμα της επικοινωνίας κι έτσι ο Μπο είχε την ευκαιρία να παραλάβει το δέμα του με τα πιτόγυρα, ωστόσο, όταν το άνοιξε, λιποθύμησε από την ηδονή. Έτσι, ο παρουσιαστής της εκπομπής, Σάκης Τανιμανίδης, βρήκε την ευκαιρία να του το αρπάξει από τα χέρια, την ώρα που οι υπόλοιποι παίκτες παρακολουθούσαν τη σκηνή με κομμένη την ανάσα και σπασμένη τη μύτη από τα ευωδιαστά εδέσματα.

Οι τρομοκράτες μπορεί να μην κατάφεραν να ταΐσουν τον Μπο, ωστόσο, δημιούργησαν την αναστάτωση που επιθυμούσαν στους κόλπους του τηλεοπτικού σόου, με τους παίκτες να είναι πια εξαγριωμένοι με τη στάση της παραγωγής και του παρουσιαστή απέναντί τους.

* Τη «Σαλαμάνδρα» του Σπύρου Πολυχρονόπουλου μπορείτε να την ακολουθείτε και στο facebook.

Σχόλια

X