Άμεση και συντονισμένη ήταν η αντίδραση των τηλεοπτικών σταθμών στο σάλο που δημιουργήθηκε από το ατόπημα του Γιάννη Μουζάλα να αποκαλέσει «Μακεδονία» την ΠΓΔΜ, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Όλοι οι ιδιωτικοί σταθμοί, σε συμφωνία και με την Digea αποφάσισαν πως δεν θα ξαναμεταδώσουν ποτέ τη συγκεκριμένη δήλωση και παράλληλα θα καλύψουν το πρόσωπο του αναπληρωτή υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής με παρκέ!

Ο κόσμος έχει συνδυάσει το πρόσωπο του κ. Μουζάλα με τη συγκεκριμένη δήλωση και για να ξεχαστεί, ο πιο σίγουρος τρόπος είναι να ξεχάσουμε τη μούρη του.

parke

Πρόκειται για τη γνωστή πετυχημένη συνταγή που ακολούθησε ο ΑΝΤ1 στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ, όταν η FIBA αντί για FYROM είχε επιλέξει το “Macedonia” στα γραφικά της μετάδοσης του αγώνα. Με ακαταμάχητη ευφυία τότε ο σταθμός είχε κρύψει το πρόβλημα κάτω από το χαλί…

Όπως μαθαίνουμε, η εμπειρία και η αποφασιστικότητα του Ιάκωβου Φιλιππούση έπαιξε καίριο ρόλο και στην προκειμένη περίπτωση του Γιάννη Μουζάλα. Ο έμπειρος σπορτκάστερ έχει το «know how» και αμέσως έδωσε τις απαραίτητες κατευθύνσεις, ώστε να τοποθετηθεί καλαίσθητα το παρκέ στο πρόσωπο του υπουργού.

Αυτή τη φορά μάλιστα πάνω στο παρκέ έχει τοποθετηθεί και μία μπάλα.

Να σημειώσουμε, τέλος, πως η ΕΡΤ δεν πήρε την άδεια του Νίκου Παππά για να συμπράξει με τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς κι έτσι θα συνεχίσει να προβάλλει κανονικά το πρόσωπο του κ. Μουζάλα σε δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές.

*Τη «Σαλαμάνδρα» του Σπύρου Πολυχρονόπουλου μπορείτε να τη βρίσκετε και στο facebook.

Σχόλια

X