Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βρίσκονται στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ενώ οι Πακιστανοί πραγματοποιούσαν συγκέντρωση στο κέντρο για να γιορτάσουν θρησκευτική γιορτή.

Οι δυο πλευρές συναντήθηκαν τυχαία στο κέντρο της Αθήνας και από τι φαίνεται στο βίντεο μέρος από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν στους Πακιστανούς ξυλοκοπώντας τους. Αστυνομικοί τον ΜΑΤ με χημικά προσπάθησαν να σταματήσουν τα επεισόδια.

Και όλα αυτά λίγες ημέρες μετά αφότου μέλη της Πακιστανικής Κοινότητας βρέθηκαν στη Μάνδρα Αττικής δείχνοντας έμπρακτη αλληλεγγύη στους κατοίκους.

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X