…αρχίζει.

Σε 2 ώρες από τώρα ξεκινάει και επίσημα το παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1. Συγκεκριμένα στις 3.30 π.μ. αρχίζουν οι πρώτες δοκιμές στο Albert Park στη Μελβούρνη.

Ακολουθούν στις 7.30 οι δεύτερες. Το Σάββατο 5.00 π.μ. ολοκληρώνονται οι δοκιμές και δυο ώρες αργότερα ξεκινούν τα προκριματικά. Η μεγάλη στιγμή είναι την Κυριακή στις 8.00 π.μ. ώρα Ελλάδος.

Οι ομάδες έχουν μια εικόνα έπειτα από τις χειμερινές δοκιμές. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή που θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο των μονοθεσίων. Είναι η Lotus τόσο ανταγωνιστική όπως στη Χέρεθ και στη Βαρκελώνη? Το νέο μονοθέσιο της Ferrari έχει τόσο σοβαρά προβλήματα? Θα συνεχίσει η Red Bull να κυριαρχεί όπως τα 2 τελευταία χρόνια? Marussia και McLaren είναι οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν το σκαλοπατάκι στο ρύγχος τους. Θα παίξει ρόλο? Ποια θα είναι η απόδοση της Williams έπειτα από την περσινή σεζόν που ήταν και η χειρότερη στην ιστορία της?

Όλα αυτά, και πολλά άλλα, θα το μάθουμε σε λίγες μέρες. Βάλτε τις ζώνες σας λοιπόν. Η έναρξη του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Formula 1 είναι γεγονός…

…και το 3-point-magazine θα σας κρατάει ενήμερους.

Forza Italia!
Forza Scuderia!
Forza Ferrari!

K.K.

Σχόλια

X