Όλοι αξίζουν να αγαπάνε όποιον θέλουν ανεξαρτήτως φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού και τόπου. Αυτό το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου στην αγάπη και ιδιαίτερα της LGBT κοινότητας, θέλησε να υπερασπιστεί ο Νεοϋορκέζος φωτογράφος Braden Summers μέσα από τη δημιουργία του φωτογραφικού του project «All love is equal», παρουσιάζοντας ρομαντικές σκηνές gay ζευγαριών  απ’ όλο τον κόσμο.

love2

love3

Ο Braden Summers, ως ομοφυλόφιλος, βαρέθηκε να βλέπει όλες αυτές τις διαστρεβλωμένες απεικονίσεις των ομοφυλόφυλων και διεμφυλικών ατόμων στα μέσα ενημέρωσης και αποφάσισε να είναι ο πρώτος που θα δημιουργήσει  μια όμορφη και ρομαντική συλλογή φωτογραφιών από  gay ζευγάρια, χωρίς την ύπαρξη στερεοτύπων.

Το project χρηματοδοτήθηκε μέσω της πλατφόρμας  Kickstarter, έτσι ώστε ο Braden να συνεχίσει να φωτογραφίζει και σε άλλες πόλεις του κόσμου και στο τέλος να πραγματοποιήσει και μια έκθεση για τη συλλογή αυτή.

love5

love4

O Summers τράβηξε φωτογραφίες σε διαφορετικά μέρη του κόσμου: στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Βραζιλία, τον Λίβανο, τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και την Νότιο Αφρική, αιχμαλωτίζοντας έτσι τις ρομαντικές στιγμές gay ζευγαριών σε διαφορετικούς πολιτισμούς και του πήρε 6 εβδομάδες για να το ολοκληρώσει.

love6

love7

Οι φωτογραφίες δεν είναι πραγματικές, αλλά φανταστικές απεικονίσεις του πως θα μπορούσε να είναι η ελεύθερη και ανοιχτή έκφραση της αγάπης σε διαφορετικούς πολιτισμούς στο μέλλον, όπου θα υπάρχει μεγαλύτερη αποδοχή των gay. Ο ίδιος ελπίζει να αποδείξει ότι ανεξάρτητα από το που είσαι και ποιον θέλεις, η αγάπη είναι ένα οικουμενικό συναίσθημα ίσο για όλους.

love10

love9

love11

love

Μπορείτε να βρείτε κι άλλα project του φωτογράφου στο προσωπικό του site.

Σχόλια

X