Οι κοινές του συναυλίες που συμφωνήθηκε ότι θα γίνουν το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως έγραψε πρώτο το Musicpaper.gr, είναι κάτι που περίμεναν πολλοί εδώ και χρόνια.

Μία νέα συνάντηση που έρχεται από τα παλιά και μπορούμε να πούμε ότι μιλάμε για τη συνάντηση του καλοκαιριού. Ενός καλοκαιριού που συναυλιακά γίνεται όλο και καλύτερο. Επί της ουσίας, ποτέ δεν σταμάτησαν να συναντιούνται και να αλληλεπιδρούν. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουν συνυπάρξει καλλιτεχνικά δεκάδες φορές. Άλλοτε σε συναυλίες, άλλοτε δισκογραφικά, άλλοτε σε “μυστικές” εμφανίσεις σε μικρά μαγαζιά για λίγους τυχερούς.

Κι αν ο καθένας έχει τη δυναμική του, οι κοινές τους εμφανίσεις θα έχουν ακόμα μεγαλύτερη. Βέβαια, δεν ξέρουμε ακόμα ποιο θα είναι το σχήμα και αν κάποιος από τους δύο θα βγει πιο «μπροστά” από τον άλλο…

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έρχεται ύστερα από έναν χρόνο συναυλιακής σιωπής (αν εξαιρέσουμε τη συναυλία για την Ηριάννα), ενώ ο Σωκράτης Μάλαμας και φέτος γέμισε για ακόμη μία χρονιά τον Σταυρό του Νότου και έχει ακόμα 3 Δευτέρες εκεί.

*Μία από τις τελευταίες συναντήσεις τους στον Διάφανο

 

*Διάβασε ακόμη αν θέλεις:

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Η λατρεία που έγινε συνήθεια

Άμα δε λιώσουμε μαζί πώς θες να γίνουμ’ ένα;

Νέος δίσκος του Θανάση Παπακωνσταντίνου

Σχόλια

X