Όχι δεν θα στεναχωρηθούμε για το ΜEGΑ και τα 25 χρόνια πορείας του,  τις επαναλήψεις του Ρετιρέ και των Απαράδεκτων, την «αξιόπιστη» Τρέμη, τον -δεν έχουμε ευθύνη που πνίγονται άμα Γενάρη μήνα μπαίνουν στις βάρκες και έρχονται- Γιάννη Πρετεντέρη, την –τι να κάνουμε που όλες οι κοινωνικές ομάδες είναι με το ΝΑΙ– Μαρία Σαράφογλου, τον Καψή, τον Οικονόμου, τον Καμπουράκη και τα δεκάδες πρωτοκλασάτα ονόματα που τόσα χρόνια οδηγούσαν την μονταζιέρα της προπαγάνδας – ενημέρωσης με καμάρι.

Πώς να ξεχάσεις τα τρομολαγνικά δελτία του MEGάλου καναλιού τον Δεκέμβρη του ΄08, τα δελτία καταστροφολογίας πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 ή ακόμα καλύτερα τα δελτία του δημοψηφίσματος που ξεδιάντροπα υποδείκνυαν και χρηματοδοτούσαν τις καμπάνιες του ΝΑΙ.

Δεν θα στεναχωρηθούμε, αλλά δεν θα χαρούμε κιόλας. Όχι δεν θα πανηγυρίσουμε, δεν θα γράψουμε σχόλια νίκης και ανακούφισης την ώρα που εκατοντάδες εργαζόμενοι χάνουν το μοναδικό τους εισόδημα και την μοναδική τους δουλειά και απ’ ό,τι φαίνεται όλα όσα η διοίκηση τους χρωστούσε.

Δεν είναι ώρα για χαρά όταν θα πεινάσουν λάθος άνθρωποι, είναι ώρα να σταθούμε στο πλευρό τους και σε όποιο αγώνα επιλέξουν.

Διαβάστε ακόμη:

Συνέντευξη του Κλέωνα Γρηγοριάδη μετά το «επεισόδιο» που είχε με τη Μαρία Σαράφογλου τις ημέρες του δημοψηφίσματος

Συνέντευξη της Άννας Χατζησοφιά για την λογοκρισία σε τηλεοπτική της σειρά από το MEGA

Σχόλια

X