Η χρόνια ανυπόφορη ασθένειά μας
Η έλλειψη πέους
Οι καλλιτέχνες νοσούν
Όχι τόσο οι σκηνοθέτες Στο μέγιστο οι ηθοποιοί
Οι κατήγοροι νοσούν
Η πλειοψηφία του κόσμου νοσεί
Στην Υστερία μας πάτησε ο καπιταλισμός
εδώ θα μείνει
Η έλλειψη πέους μας τυραννάει
Άντρες γυναίκες
Η ύπαρξή του δεν αρκεί
Ούτε το σεξ αρκεί
Ένα κενό μέσα μας μεγαλώνει
Γενιά σε γενιά
Βάζουμε πράγματα στην τετάστια κοιλιά του
Δε χορταίνει
Μόνο με έρωτα κάπως σωπαίνει
Ο έρωτας γεμίζει το κενό, μα
Η έλλειψη του εξουθενώνει
Όχι τόσο τους μουσικούς Αρκετά τους ζωγράφους
Μία εκδρομή αρκεί για το κενό
Ένα καινούριο φόρεμα αρκεί για το κενό
Για μία μέρα
Για μία βδομάδα
Ένα αμάξι αρκεί για το κενό
Για μία βδομάδα
Είκοσι μέρες
Το κενό ζητάει
Μία τσίχλα
Ένα τσιγάρο
Συνέχεια κάτι λείπει
Ένα γλυκό
Ένα τσιγάρο
Μασουλάει και αφοδεύει
Μόνο η αγάπη γεμίζει το κενό
Αυτή δεν αφοδεύεται
Αυτή ημερεύει.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

Αρθρογράφος

Λίνα Φούντογλου

Γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα. Εχει συνεργαστεί ως ηθοποιός στο θέατρο -μεταξύ άλλων- σε παραγωγές του Εθνικού Θεάτρου, του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, του ΔηΠεΘε Κοζάνης, του ΔηΠεΘε Ιωαννίνων και του ΚΘΒΕ, του Urbn Theatr και με σκηνοθέτες όπως την Νικαίτη Κοντούρη, τον Νικο Αρβανίτη, τον Ηλία Παναγιωτακόπουλο, τον Αντώνη Morgan Κωνσταντουδάκη κ.α. Είναι συνιδρύτρια της κινηματογραφικής ομάδας NAIL - Hit n’ Run Productions, με συμμετοχή ως ηθοποιός σε πάνω απο 15 μικρού μήκους ταινίες στους δρόμους της Αθήνας (όπως Dead Inside, Lolita Revolution, Carol κ.α.) Με τη NAIL έχει αναλάβει την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πειραιά. Συμμετείχε ως βασική ηρωίδα στην ταινία DER που βραβεύτηκε στο Λονδινο, και στο επίσημο video clip, Έλα Κοντά μου, του Παύλου Παυλίδη & B-Movies. Έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή, δημιουργικό μηδέν, και διατηρεί τη στήλη Απεριοριστων (δια)δρομών στο 3pointmagazine ενώ ποιήματά της μεταφράστηκαν στα Γαλλικά απο τον εκδοτικό οίκο Riveneuve Continents. Σπουδές: Αριστούχος της Δραματικης Σχολής Αθηνών “Γιώργος Θεοδοσιάδης” με υποτροφία, 2012, και του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, 2012.

Σχετικά Άρθρα

X