Με τη συμμετοχή της κοινωνικής κουζίνας ο «Άλλος Άνθρωπος” η πρωτοβουλία ενάντια στην ανέγερση Mall στην Ακαδημία Πλάτωνα, γιορτάζει την Καθαρή Δευτέρα στο πάρκο.

«Φέρτε παιδιά, σκυλιά, ταπεράκια, χαρταετούς, την καλύτερη σας διάθεση και ελάτε να διασκεδάσουμε παρέα, συλλογικά και αλληλέγγυα όπως έχουμε μάθει να κάνουμε μέχρι τώρα”, αναφέρουν στο κάλεσμά τους οι διαδηλωτές.

Το κάλεσμα αναλυτικά

Ξεκίνησε σαν μια ιδέα μεταξύ 3-4 φίλων, μετά από τη συνέλευση που συμμετείχαμε για το πάρκο στην Ακαδημία Πλάτωνα, να γιορτάσουμε την Καθαρή Δευτέρα όλοι μαζί εκεί.

Στην πορεία κι άλλοι φίλοι από διάφορες περιοχές της πόλης θέλησαν να συμμετέχουν. Η παρέα μεγαλώνει συνεχώς και στο κάλεσμά μας να έρθει ο “Άλλος Άνθρωπος”, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος δέχτηκε αμέσως να συνδράμει και αυτός στην προσπάθεια που κάνουμε για ανοικτά πάρκα στον κόσμο, στη γειτονιά και όχι μεγαθήρια mall που καταστρέφουν περιβάλλον, πολιτισμό και τοπική κοινωνία.

Όσοι θέλουν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να γνωρίσουν τις ομορφιές του πάρκου από κοντά, είναι ευπρόσδεκτοι. Φέρτε παιδιά, σκυλιά, ταπεράκια, χαρταετούς, την καλύτερη σας διάθεση και ελάτε να διασκεδάσουμε παρέα, συλλογικά και αλληλέγγυα όπως έχουμε μάθει να κάνουμε μέχρι τώρα.

Σχόλια

X