Αδυσώπητος άνεμος, φέγγει τα μαλλιά σου
σχίσμα στα χείλη
ασφάλεια, δύναμη, ελπίδα…

 

Με κατευθύνει το συναίσθημα,
το κυματιστό, το άπλετο αδυσώπητο σκέφτομαι

 

Στο δρόμο για το δικό μου ταξίδι
τα αγκάθια είναι πολλά
το χειρότερο όμως είναι η μοναξιά
μόνοι ξεκινάμε, μόνοι τερματίζουμε

 

Μ’εμαθες στα μικρά, έμαθα στα μεγάλα
κόπηκε στην μέση, ράγισε και θρυμμάτισε
κάθε μικρή αναπόληση χαράς
μέσα από διαθλάσεις ζεις την ευτυχία
μέσα από παροδικές λάμψεις ποτίζεις το άδειο
το κενό, το ατελείωτο

 

τέλος χωρίς πουθενά

 

αρχή χωρίς κρύο

 

μέση χωρίς πόνο

 

ανακούφιση…

 

Ποτέ δεν θα καταλάβετε, τα αδιάφανα δάκρυα

Ποτέ δεν θα τα δείτε

Ποτέ δεν θα τα ακούσετε

Ποτέ δεν θα τα σταματήσετε

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

Αρθρογράφος

Κώστας Παπαντωνίου

Γεννήθηκε και ζει στα Εξάρχεια. Αγαπά τους τοίχους, τους αγώνες και τους ανθρώπους τους. Του αρέσει να φωτογραφίζει και να γράφει για όσα δεν μπόρεσε να φωτογραφίσει. Κυκλοφορεί από τα εννιά του με μια εφημερίδα στο χέρι και συνεχίζει να γράφει σε μπλοκάκι στα ρεπορτάζ. Ακούει Verve, Μπαλάφα και Grunge και διαβάζει ό,τι του γυαλίσει στις βιτρίνες της Καλλιδρομίου, της Ζωοδόχου Πηγής και της Θεμιστοκλέους. Αγαπά τα νησιά και κάποτε θέλει να ζήσει σε ένα από αυτά. Μέχρι τότε, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για μια διαφορετική δημοσιογραφία, με πολλά αυτοδιαχειριζόμενα 3point και γραφιάδες χωρίς περιορισμούς.

Σχετικά Άρθρα

X