Τελείωσε η σύσκεψη στη δίοικηση του ΣΚΑΪ. Ελήφθη η απόφαση για λύση της συνεργασίας με τον Κ. Μπογδάνο.

Το κανάλι διαφωνήσει χθες δημόσια με την τοποθέτηση του Μπογδάνου περί «πρώην συντρόφων» του Αλέξη Τσίπρα που χτύπησαν τον Παπαδήμο.

«Ο ΣΚΑΙ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού. Ο ΣΚΑΙ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου, υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μη γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού» ανέφερε η χθεσινή ανακοίνωση.

Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος, με ανάρτησή του στο facebook είχε σχολιάσει πώς δεν είχαν μεταφερθεί από το κανάλι τα λεγόμενά του, υπογραμμίζοντας ότι αναφερόταν σε πρώην συντρόφους του πρωθυπουργού. Στη συνέχεια όμως, λίγες ώρες αργότερα, συμφωνούσε με την άποψη του Θανάση Τζήμερου ότι εκείνοι που χτύπησαν τον Λ. Παπαδήμο είναι νυν σύντροφοι του Α. Τσίπρα, πατώντας like σε σχετική ανάρτηση.

Διάβασε ακόμη:

Για το «ξέπλυμα» του Παπαδήμου

 

Σχόλια

X