Στην αρχή ήταν φήμη, αλλά τώρα επιβεβαιώθηκε. Ο Μπράντ Πιτ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα είναι οι πρωταγωνιστές στη νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο η οποία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 9 Αυγούστου του 2019.

Η Sony Pictures επιβεβαίωσε τελικά πως οι δύο ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία του διάσημου σκηνοθέτη, η οποία έχει τίτλο «Once Upon a Time in Hollywood» και θέμα τον διαβόητο serial killer Τσαρλς Μάνσον. Με την 9η ταινία της καριέρας του, ο Κουέντιν Ταραντίνο επιστρέφει στο διαβόητο για το Λος Αντζελες καλοκαίρι του 1969. Ενα καλοκαίρι που θα στοιχειώσουν οι κατά συρροή δολοφονίες της «Οικογένειας» του Τσαρλς Μάνσον – αποχαιρετώντας για πάντα την αθωότητα των χίπικων 60ς. Ο Ταραντίνο έχει πει επανειλημμένα ότι η ταινία, που θα φέρει τον τίτλο «Once Upon a Time in Hollywood», δεν έχει να κάνει με τους φόνους – αυτούς καθαυτούς.

«Η ταινία δεν είναι για τον Τσαρλς Μάνσον, είναι για το 1969» υποστηρίζει ο Ταραντίνο, που μετά τις ανεπανόρθωτες συνέπειες του σκανδάλου Γουάινστιν έπρεπε για πρώτη φορά στην καριέρα του να αναζητήσει νέο παραγωγό – έβγαλε λοιπόν το πρότζεκτ στην ελεύθερη αγορά και είδε τα στούντιο να σφάζονται στην ποδιά του.

Στο παρελθόν και οι δύο ηθοποιοί έχουν συνεργαστεί με τον γνωστό σκηνοθέτη. Με τον Μπραντ Πιτ το 2009 στην ταινία «Inglourious Basterds»και με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο το 2012 στο «Django Unchained».

Σχόλια

X