Είκοσι χρόνια μετά την τελευταία τους κοινή δουλειά και 10 χρόνια μετά το τελευταίο τους live, οι Stereo Nova πραγματοποιούν συναυλία στο Summer Nostos Festival, το οποίο θα διοργανωθεί από τις 17 έως και 24 Ιουνίου στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Το φεστιβάλ είναι ανοιχτό και δωρεάν για όλους. 

Η συναυλία γίνεται τώρα, γιατί όπως υπογραμμίζουν οι δύο καλλιτέχνες «χρειάστηκε καιρός για να καταλάβουμε κάποια απλά πράγματα στη ζωή”. Όπως λένε ακόμη, διώχνοντας κάθε «ανησυχία” ότι μπορεί να πάμε και να μην ακούσουμε τα «επίσημα αγαπημένα” θα μοιραστούν με το κοινό μια ανθολογία από όλα τους τα κομμάτια.

Συνεπώς θα ακούσουμε και το ταξίδι της φάλαινας…

Και τα ηλίθια αστεία..

και τον Εξώστη…

και πολλά πολλά ακόμη..

 

Οι δύο καλλιτέχνες δηλώνουν: «Μετά από πολλά χρόνια σκεφτήκαμε να δώσουμε μια ζωντανή συναυλία. Είναι μια καλή στιγμή, χρειάστηκε καιρός για να καταλάβουμε κάποια απλά πράγματα στη ζωή. Θέλουμε να μοιραστούμε με τους φίλους μας μια ακόμη μουσική συναυλία, μια ανθολογία από όλα τα τραγούδια μας, τη σκάλα, την εστίαση όπως το μέτρημα από το μηδέν ως το άπειρο».

 

Το SNFestival ανοίγει το απόγευμα της Κυριακής 17 Ιουνίου και κλείνει μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής 24 Ιουνίου. Για το αναλυτικό πρόγραμμα επισκεφθείτε το www.snfestival.org.

Σχόλια

X