Με αυτό το σύνθημα του λαϊκού κινήματος απάντησε ο NiVo στους επικριτές του που τον… στόλισαν με διάφορα κοσμητικά επίθετα μόλις πληροφορήθηκαν πως είπε «ναι» στην πρόταση συνεργασίας που δέχθηκε από τον Notis Sfakianakis.

«Τέρμα πια στις αυταπάτες. Είμαι και με τον Notis και με τους εργάτες», τόνισε ο δημοφιλής ράπερ.

Ο NiVo παίρνει λοιπόν τη θέση της συντρόφισσας Δέσποινας στο σχήμα του Notis, “πληγώνοντας” ωστόσο τους συντρόφους του στον Περισσό με αυτή του την απόφαση.
Βλέπετε ο Βουρλιώτης δηλώνει την τελευταία 20ετία ψηφοφόρος του ΚΚΕ και μάλιστα τραγούδησε κατόπιν σχετικής πρόσκλησης στο περσινό φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Ως γνωστόν στο ΚΚΕ είναι λίγο εκτός τόπου και χρόνου, ζουν σε έναν δικό τους κόσμο και δεν είχαν μάθει πως ο τύπος θα μπορούσε να κάνει οτιδήποτε για προβολή και χρήματα.

«Για τα χρήματα θα μπορούσα να γίνω ακόμη και ΠΑΣΟΚ», φέρεται να έχει εκμυστηρευθεί σε φίλους και συνεργάτες ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος δεν είχε μέχρι σήμερα πάρει θέση υπέρ της Χρυσής Αυγής, αλλά είχε συνεργαστεί με τον Σταμάτη Γονίδη, ο οποίος χαιρέτησε ναζιστικά στο μαγαζί που εμφανιζόταν (για τον Κατίδη ρε γαμώτο…)

Τι ήταν, όμως, τελικά αυτό που ώθησε τον Βουρλιώτη να καλύψει το κενό της Βανδή στο πλευρό του Sfakianakis; Γιατί να πάρει αυτή την απόφαση, ενώ γνώριζε πως θα προκληθεί σάλος; Μόνο τα φράγκα και η αβάσταχτη ανεργία; Μόνο η ανάγκη για δημοσιότητα;

Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον NiVo και έχουν πιει πολλά Μilko μαζί του στις αλάνες της Νίκαιας και της Κοκκινιάς, όπως ο Γιώργος Μαζωνάκης, θεωρούν όλα τα παραπάνω κακοήθειες και υποστηρίζουν πως ο γνωστός ράπερ έκρινε πως δεν έπρεπε να αφήσει τον Notis μόνο του να κάνει προπαγάνδα υπέρ της Χρυσής Αυγής στο μαγαζί που θα εμφανίζεται.

Αισθάνεται πως έχει χρέος απέναντι στην κοινωνία να αποτελέσει αντίβαρο και μέσα από τα έντονα πολιτικοποιημένα τραγούδια του να περάσει το δικό του μήνυμα. Γι` αυτό και διαφωνεί με την… υποχωρητική στάση της Δέσποινας Βανδή.

Σαν καλή ψυχή που είναι ο NiVo θεωρεί μάλιστα πως με τους στίχους του, ίσως μπορέσει να αλλάξει και τη γνώμη του ίδιου του Notis για τον φασισμό. Πιστεύει πως μπορεί να τον επαναφέρει στο σωστό δρόμο, ενώ έχει τόσο μεγάλη θέληση που θεωρεί ότι μπορεί να τον πείσει ακόμη και πως δεν υπάρχουν εξωγήινοι!

Ο NiVo λοιπόν δεν είναι προδότης, αλλά ένας «ιεροκήρυκας» του Κομμουνισμού στα σκυλάδικα της Πειραιώς, τα οποία έχουν παραδοθεί στον ταξικό εχθρό.

Για το λόγο αυτό υπάρχει και αντίδραση της Χρυσής Αυγής, η οποία ενώ αρχικά αποθέωνε τον Notis Sfakianakis, τώρα έχει αρχίσει να προβληματίζεται με τις επιλογές του:

«Αρχικά, επέλεξε να έχει στο πλευρό του την αναρχική, όπως αποδείχθηκε, Δέσποινα Βανδή και μόλις ξέμπλεξε από δαύτη, πήγε και πήρε το κομμούνι. Ο Notis είναι περικυκλωμένος από κομμουνιστοσυμμορίτες», τονίζουν από τον Κορυδαλλό κορυφαία στελέχη του Συνδέσμου, τα οποία υπογραμμίζουν ακόμη με νόημα πως το κανονικό όνομα του NiVo είναι Νίκος Βουρλιώτης, ενώ Βουρλιώτης ονομάζεται και ο εισαγγελέας που έχει συντάξει το πόρισμα για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής.

«Αφελής ή χαφιές ο Notis», αναρωτιούνται…

Σχόλια

Αρθρογράφος

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος είχε δύσκολα παιδικά χρόνια, τα οποία σημαδεύτηκαν από ένα τραγικό ναυάγιο που τον ανάγκασε να παραμείνει για 7 χρόνια αποκλεισμένος στη βραχονησίδα Σεριφοπούλα, όπου επιβίωσε τρώγοντας μονάχα μονάχους-μονάχους. Διεσώθη όταν κατάφερε να εκπαιδεύσει ένα άγριο δελφίνι και να το πείσει να τον μεταφέρει στη Σέριφο. Πλέον, ζει μόνιμα στο μεσαιωνικό δωμάτιο του ξενοδοχείου “ο Πρίαμος” και εργάζεται ως συνοδός κυριών.

Σχετικά Άρθρα

X