Ο 70χρονος κιθαρίστας που το κράτησε μυστικό αυτό το διάστημα, αντιμετώπισε τη διάγνωση σχετικά ψύχραιμα λέγοντας σε συνέντευξή του στην Daily Mail ότι «του απονείμεται μια θανατική ποινή για την έξαλλη ζωή που έχει κάνει και τώρα ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την οικογένειά του…».

Ο Ronnie Wood μπροστά στην επώδυνη αυτή διάγνωση αποφάσισε να μην κάνει χημειοθεραπείες, όπως του σύστησαν οι γιατροί, γιατί θέλει να κρατήσει ανέπαφη τη διαύγεια του εγκεφάλου του και να μη χάσει τα μαλλιά του, αλλά συμφώνησε και αφαίρεσε αμέσως ένα μέρος του αριστερού πνεύμονα σε μια επέμβαση που διήρκησε 5 ώρες, ώστε να αντιμετωπιστεί τυχόν μετάσταση του καρκίνου. Ωστόσο οι γιατροί λένε ότι έχουν εντοπίσει τον καρκίνο σε πρώιμο στάδιο και αισιοδοξούν για την πορεία της υγείας του κιθαρίστα των Rolling Stones, μετά την πετυχημένη επέμβαση στον πνεύμονα.

Ο ίδιος, μετά την επέμβαση, δήλωσε στην συνέντευξη: «Είμαι εντάξει τώρα, αλλά θα πραγματοποιήσω έναν έλεγχο κάθε τρεις μήνες, καθότι διαγνώστηκε ο καρκίνος μου έγκαιρα». Ο μακροχρόνιος καπνιστής εγκατέλειψε τη συνήθεια του μια βδομάδα πριν τη γέννηση των δίδυμων κορών του Gracie και Alice τον Μάιο του 2016 από την 31χρονη τρίτη σύζυγό του Sally και όπως είπε: «Ήμουν πολύ τυχερός έως σήμερα, γιατί είχα πάντα έναν πολύ δυνατό φύλακα άγγελο. Με την ζωή που έχω κάνει δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ ακόμα».

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο Ogdoo.gr

Σχόλια

X