Στις 23/5 και μέρα Σάββατο το Bolivar Beach Bar έκανε το μεγάλο Opening Party της φετινής σεζόν και το 3pointmagazine.gr βρέθηκε εκεί από την αρχή μέχρι το τέλος της βραδιάς και σας μεταφέρει τον παλμό που προκάλεσε ο πασίγνωστος Ισπανός Dj, Kiko Navarro.

bolivar1

Βρεθήκαμε στον χώρο από πολύ νωρίς και παρά το γεγονός ότι τα πράγματα ήταν ήσυχα από άποψη προσέλευσης κόσμου, όπως ήταν λογικό λόγω της ώρας, φαινόταν τι πρόκειται να ακολουθήσει. Φαινόταν από το γεγονός ότι αν δεν είχες κλείσει κάποιο τραπέζι, οι επιλογές για να σταθείς ή να ακουμπήσεις ήταν περιορισμένες. Όλα τα τραπεζάκια και τα σταντάκια με ένα ταμπελάκι “Reserved”. Δεν ήθελε πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς τι θα γινόταν μέσα σε λίγη ώρα.

bolivar2

Ο Kiko Navarro, έκανε την εμφάνισή του από πολύ νωρίς, χωρίς πολλά πυροτεχνήματα και ανακοινώσεις. Ο χώρος άρχισε να γεμίζει σταδιακά και λίγες ώρες αργότερα, γέμιζε και το τελευταίο κενό της «σκηνής», αλλά και της παραλίας. Παρά το γεγονός ότι από μέσα το μαγαζί έμοιαζε ασφυκτικά γεμάτο, αν περπατούσες λίγα μέτρα πιο πέρα και έριχνες μια ματιά στην είσοδο, θα καταλάβαινες ότι περιμένει άλλος τόσος κόσμος στην ουρά για να μπει.

bolivar3

Όσο περνούσε η ώρα, τόσο περισσότερος κόσμος χόρευε και διασκέδαζε. Οι λάτρεις της House μουσικής έμειναν αποζημιωμένοι και με το παραπάνω από την «παράσταση» του Kiko Navarro στα decks του Bolivar. Ο Ισπανός τα έδωσε όλα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και ο κόσμος τον ευχαρίστησε με τον τρόπο του.

Αυτή ήταν μόνο η αρχή. Στα decks του Bolivar αναμένεται να φιλοξενηθούν ακόμα μεγαλύτερα ονόματα διεθνούς φήμης, όπως οι John Digweed και Hernan Cattaneo.

Επιμέλεια: Κλεοπάτρα Χρυσικού – Κώστας Χατσιανίδης

Σχόλια

X