Φτάνοντας στην παραλία της Δάφνης υπάρχει ένα beach bar με εστιατόριο, στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το ποτό σας ή και να φάτε αν είστε πεινασμένοι από το ταξίδι. Αν ωστόσο, δεν σας καλύπτει και θέλετε πιο ηρεμία ή απομόνωση, αν συνεχίσετε στο δρόμο προς τα πάνω και στρίψετε αριστερά θα φτάσετε στη δεύτερη παραλία της Δάφνης όπου υπάρχει και ταβέρνα μαζί με καφετέρια που προσφέρει απλόχερα τη θέα της θάλασσας και του βουνού.

Πρόκειται για μία πολύ όμορφη παραλία με βότσαλα και πέτρες και στην ακτή και στο βυθό, με κρυστάλλινα νερά από τις πολλές πηγές που καταλήγουν στη θάλασσα, από το βουνό Καντήλι που βρίσκεται πάνω ακριβώς από την παραλία. Η παραλία αυτή είναι πιο γραφική, αφού βρίσκεται σε πιο μικρό κόλπο και μέσα στο πράσινο.

Στην περιοχή εκείνη μπορείτε να απολαύσετε το κολύμπι σας στα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας, να απολαύσετε φρέσκους θαλασσινούς μεζέδες και για όσους λατρεύουν το κρέας, να γευτείτε τα ντόπια προϊόντα των κατοίκων της περιοχής και όλα αυτά με θέα τη θάλασσα βιώνοντας συνάμα την απόλυτη ηρεμία.

Πώς θα φτάσετε

Από Χαλκίδα θα κινηθείτε προς Αρτάκη και από εκεί όλο ευθεία στο δρόμο που πάει προς Ψαχνά. Θα περάσετε την περιοχή Καστέλα και θα δείτε μια πινακίδα που λέει προς Πολιτικά. Αφού φτάσετε στα Πολιτικά και περάσετε μέσα από το χωριό υπάρχει ταμπέλα που λέει προς Δάφνη Νεροτριβιά. Από εκεί και σε περίπου 10 χιλιόμετρα θα φτάσετε στην πρώτη παραλία της Δάφνης. Αν πάλι επιθυμείτε κάτι πιο απόμερο, στο 1 χιλιόμετρο περίπου και αφού στρίψετε αριστερά θα δείτε τη ταβέρνα και την καφετέρια Δάφνη. Από εκεί η παραλία είναι ακριβώς από κάτω.

Διαβάστε περισσότερα στο eviaportal.gr

Σχόλια

X