Ο δημοφιλής σκιτσογράφος μετακομίζει όπως ανακοινώθηκε στο… «Πρώτο Θέμα»! Η είδηση προκάλεσε την αντίδραση χρηστών των social media για την επιλογή του να δουλέψει στην εφημερίδα η οποία διαπρέπει στη λασπολογία, τον κιτρινισμό αλλά και την κατά καιρούς προσπάθεια «ξεπλύματος» των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Φαίνεται, μάλιστα, πως για να γίνει συμβατός με το… ύφος του Πρώτου Θέματος, ο Αρκάς «προσαρμόζεται» στον ακραίο σεξισμό της εφημερίδας, όπως δείχνει και το σκίτσο με το οποίο προαναγγέλλεται η «μεταγραφή» του:

Πληροφορίες από left.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X