Χθες το βράδυ έγινε η τελετή λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Απορώ πόσοι ήξεραν ότι οι υπεραθλητές μας, γύρισαν στην Ελλάδα με διψήφιο αριθμό μεταλλίων και συγκεκριμένα με δώδεκα.

Αντί αυτά τα παιδιά να έχουν την 10πλάσια προβολή για τα αξιοθαύμαστα κατορθώματα τους, κρύβονται πίσω από κάθε είδους αδιάφορη αθλητική ή πολιτική είδηση.

Μόλις χθες (09/09) τελείωσαν οι αγώνες και αν μπει κανείς στις περισσότερες αθλητικές ιστοσελίδες σήμερα (10/09) δεν θα βρει πουθενά, κάποια σχετική είδηση. «Λογικό». Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες δεν… πουλάνε. Τι κι αν πήραμε 12 μετάλλια.

1 Χρυσό, 3 Ασημένια και 8 Χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμός των προσπαθειών αυτών των παιδιών. Αναλυτικά η λίστα με τους Ολυμπιονίκες μας:


Πολυχρονίδης Γρηγόρης – Κορδαλή Μαρία Ελένη – Πανάνος Νίκος : 1 Χρυσό


Μακροδημήτρης Αριστείδης: 1 Ασημένιο – 2 Χάλκινα


Σταθελάκος Πασχάλης: 1 Ασημένιο – 1 Χάλκινο


Στεφανουδάκης Μανώλης: 1 Χάλκινο


Καραγιάννη Ανθή: 1 Χάλκινο


Δημόγλου Αλεξάνδρα: 1 Χάλκινο


Μάμαλος Παύλος: 1 Χάλκινο


Ταμπαξής Χρήστος: 1 Ασημένιο


Ταϊγανίδης Χαράλαμπος: 1 Χάλκινο

Αναλυτικότερα πατήστε ΕΔΩ

Οι περισσότεροι στην θέση τους, θα τα παρατούσαν και δεν θα είχαν καν διάθεση για τα απλά καθημερινά πράγματα. Αυτοί όμως, όχι μόνο ξεπερνάνε τον εαυτό τους, αλλά γίνονται παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς που στην πρώτη δυσκολία, ψάχνουμε δικαιολογίες για να μην παλέψουμε και σε ποιόν να ρίξουμε την ευθύνη για κάθε τι! Ένα τεράστιο μπράβο και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

Σας ευχαριστούμε!

Σχόλια

X