Κι ο Άγιος φοβέρα θέλει λέει ο σοφός λαός. Υπό την απειλή του αφορισμού, λοιπόν από την Ιερά Σύνοδο, όλοι οι παρασυρμένοι από το καταραμένο life style της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που είχαν μπλέξει με τη γιόγκα, αρχίζουν ένας – ένας να επιστρέφουν στο δρόμο του Χριστού.

Πρώτη και καλύτερη η διάσημη γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη, η οποία ανακοίνωσε πως παρατάει τη γιόγκα και θα αφιερωθεί στη χριστιανική γυμναστική.

Μήπως δηλαδή δεν έχει η Ορθοδοξία μας ένα σωρό εξαιρετικές και θαυματουργές ασκήσεις για το ανθρώπινο σώμα και πρέπει να αναζητούμε λύσεις σε Ινδουιστές και δεν ξέρω γω τι άλλο;

Οι μετάνοιες τι είναι; Το σταυροκόπημα δεν γυμνάζει τον τρικέφαλο; Δεν είναι γυμναστική το κάτσε – σήκω στην εκκλησία, κάθε τρεις και λίγο, όταν ο παπάς λέει το Πάτερ Ημών;

Και σίγουρα θα έχετε δει κάτι γριές που κάθονται μπροστά – μπροστά στη λειτουργία και σκύβουν κάτι να πάρουν από το πάτωμα πριν ξανασηκωθούν και κάνουν το σταυρό τους. Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουν, αλλά αυτά τα βαθιά καθίσματα είναι πολύ καλύτερα από γιόγκα.

Η καλή γυμνάστρια, Ελένη Πετρουλάκη, θα μας αποδείξει τις ευεργετικές ιδιότητες της Χριστιανικής Γυμναστικής, με ειδικά σεμινάρια που θα πραγματοποιήσει η ίδια και η ομάδα της όλο το καλοκαίρι, τόσο στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, όσο και σε επιλεγμένες ενορίες σε όλη την Ελλάδα.

power metanoia

Ετοιμαστείτε λοιπόν για σεμινάρια «Christoga» και «Power Metania», που θα σας απογειώσουν και παράλληλα θα σας αποτρέψουν από το να γίνετε σατανιστές, μουσουλμάνοι, να πέσετε στην πρέζα και να μπλέξετε γενικώς σε περιπέτειες στις οποίες οδηγεί η ενασχόληση με αλλόθρησκες γυμναστικές.

Άδωνις: Σώθηκε ο γάμος μου με την Ευγενία!

Ένας από τους ανθρώπους που ευεργετήθηκαν από αυτή την πρωτοβουλία της Ιεράς Συνόδου, είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είχε σοβαρά προβλήματα με το γάμο του. Η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου είχε πέσει στη γιόγκα και ο Άδωνις δεν μπορούσε να το χωνέψει.

manolidou

Το διάσημο ζευγάρι πέρασε σοβαρή κρίση, καθώς η Ευγενίτσα δεν έλεγε να ξεκολλήσει, αλλά «τώρα με την `Power Metania΄ σωθήκαμε», δηλώνει ανακουφισμένος ο βουλευτής της ΝΔ.

Υπάρχουν βέβαια κι οι αμετανόητοι!

Για να γλιτώσεις, όμως, από μία περιπέτεια πρέπει και να το θες. Πρέπει να έχεις τα αυτιά και τα μάτια της ψυχής σου ανοιχτά στα μηνύματα που στέλνει ο καλός Χριστούλης. Φυσικά, αυτό το χάρισμα δεν το έχει ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος έχει αυτιά και μάτια μόνο για τον εαυτό του και κανέναν άλλον. Το κατάντημά του είναι λοιπόν τόσο μεγάλο, που έχει φτάσει στο σημείο να κάνει γιόγκα ακόμα και μέσα στη Βουλή!

varouf

* Τη «Σαλαμάνδρα» του Σπύρου Πολυχρονόπουλου μπορείτε να τη βρίσκετε και στο facebook.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]