Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες τα ελληνικά ΜΜΕ γράφουν για το μήνυμα κάποιου πιλότου F16 που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Το μήνυμα του πιλότου μπορεί να είναι ένα απλό «χρόνια πολλά Ελλάδα”, αλλά οκ, κανένα θέμα για τους πρωτεργάτες της ενημέρωσης.

Είναι πιο εντυπωσιακό κι από πιρουέτα F16, ότι κάθε μα κάθε χρόνο ανήμερα της 28ης τα μεγάλα media της χώρας γράφουν την ίδια είδηση.

Συγκινηθήκαμε φέτος, συγκινηθήκαμε πέρυσι, συγκινηθήκαμε το 2015, το 2014, ε και κάπου εκεί σταματήσαμε για να μην πλαντάξουμε και στο κλάμα Σάββατο απόγευμα.

Μήπως πράγματι συντονίζονται οι πιλότοι των F16 της χώρας ώστε κάποιος να συγκινήσει το πανελλήνιο και τα έρμα ελληνικά ΜΜΕ αναγκάζονται να το γράψουν;

Μωρέ μπα.

Εθνικισμό και στρατοκαυλίαση θέλουν να πουλήσουν τα παλικάρια.

2017

 

2016

2015

 

2014

Σχόλια

Αρθρογράφος

Κώστας Παπαντωνίου

Γεννήθηκε και ζει στα Εξάρχεια. Αγαπά τους τοίχους, τους αγώνες και τους ανθρώπους τους. Του αρέσει να φωτογραφίζει και να γράφει για όσα δεν μπόρεσε να φωτογραφίσει. Από τα 9 του κυκλοφορεί με μια εφημερίδα στο χέρι και συνεχίζει να γράφει σε μπλοκάκι στα ρεπορτάζ. Ακούει Verve, Μπαλάφα και Grunge. Διαβάζει ό,τι του γυαλίσει στις βιτρίνες της Καλλιδρομίου, της Ζωοδόχου Πηγής, της Θεμιστοκλέους. Αγαπά τα νησιά και κάποτε θέλει να ζήσει σε ένα από αυτά. Μέχρι τότε, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για μια διαφορετική δημοσιογραφία, με πολλά αυτοδιαχειριζόμενα 3point και γραφιάδες χωρίς περιορισμούς. Venceremos.

Σχετικά Άρθρα

X