Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες τα ελληνικά ΜΜΕ γράφουν για το μήνυμα κάποιου πιλότου F16 που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Το μήνυμα του πιλότου μπορεί να είναι ένα απλό «χρόνια πολλά Ελλάδα», αλλά οκ, κανένα θέμα για τους πρωτεργάτες της ενημέρωσης.

Είναι πιο εντυπωσιακό κι από πιρουέτα F16, ότι κάθε μα κάθε χρόνο ανήμερα της 28ης τα μεγάλα media της χώρας γράφουν την ίδια είδηση.

Συγκινηθήκαμε φέτος, συγκινηθήκαμε πέρυσι, συγκινηθήκαμε το 2015, το 2014, ε και κάπου εκεί σταματήσαμε για να μην πλαντάξουμε και στο κλάμα Σάββατο απόγευμα.

Μήπως πράγματι συντονίζονται οι πιλότοι των F16 της χώρας ώστε κάποιος να συγκινήσει το πανελλήνιο και τα έρμα ελληνικά ΜΜΕ αναγκάζονται να το γράψουν;

Μωρέ μπα.

Εθνικισμό και στρατοκαυλίαση θέλουν να πουλήσουν τα παλικάρια.

2017

 

2016

2015

 

2014

Σχόλια

Αρθρογράφος

Κώστας Παπαντωνίου

Σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ξεκίνησε να δημοσιογραφεί το 2009, ως μπασκετικός ρεπόρτερ στo sport.gr όπου έμεινε μέχρι το 2011. Στη συνέχεια συμμετείχε στο trollradio.gr ως μουσικός παραγωγός για ένα χρόνο. Τον Μάρτη του 2012 δημιούργησε μαζί με φίλους και συναδέλφους το αυτοδιαχειριζόμενο διαδικτυακό περιοδικό 3pointmagazine.gr και από το καλοκαίρι του ’12 εργάζεται στην εφημερίδα Αυγή.

Σχετικά Άρθρα

X