Δεν αργεί η ώρα που θ’ απελευθερωθώ από τη σκέψη σου, που θα λυτρωθώ από εσένα. Και θα το καταφέρω αγαπώντας σε περισσότερο, με της αγάπης το άμετρο μέτρο που είναι η ανιδιοτέλεια

Δεν έχω πια την ανάγκη ούτε γράμματα να σου γράφω, ούτε να θέλω να σε πληγώσω και να σε πονέσω. Θα ήταν άλλωστε κουτό να θέλω να πληγώσω τον εαυτό μου… γιατί αγαπώντας σε σ’ έχω μέσα μου. Σ’ αγαπώ τόσο που μου φτάνει.

Στέλνω την αγάπη μου παντού και μπορείς όποτε θέλεις να την ακούς και να σε συντροφεύει… Έπαψα πια να προσπαθώ να σε διορθώσω και να σε αλλάξω. Αποδέχομαι την διαφορετικότητά σου και δεν την κρίνω πια. Φεύγω μακριά σου για να σε αφήσω ν’ απελευθερωθείς, ν’ απελευθερωθώ κι εγώ…

Άλλαξε η ζωή μου με την παρουσία σου και το διαπιστώνω τώρα που δε σ’ έχω πια σε αυτή… Δεν έδωσες ζωή μόνο στο κορμί μου, μα και στην ψυχή μου και αυτό είναι το δυσκολότερο… Μου έδωσες ελπίδα γι’ αυτά που θα ‘ρθουν και θα ζήσω στο μέλλον.

Σ’ ευχαριστώ!

Θ.Π.

Σχόλια

Αρθρογράφος

3pointmagazine.gr

To 3pointmagazine.gr είναι αυτοδιαχειριζόμενο μέσο που δεν έχει εκδότες και διευθυντές σύνταξης, ούτε κομματικές και οικονομικές εξαρτήσεις. Ένα μικρό πείραμα που μεγαλώνει διαρκώς, φιλοδοξώντας να ανταγωνιστεί τα κυρίαρχα, παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης.

Σχετικά Άρθρα

X