Η «έξυπνη κατσούνα» είναι το νέο καινοτόμο προϊόν που λανσάρει στην αγορά η Diamant ΑΕ, η οποία όλα τα προηγούμενα χρόνια έχει προκαλέσει ντόρο με τις εμπνευσμένες πατέντες της.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς… Έξυπνη σίτα, έξυπνη παντόφλα, έξυπνα σφουγγάρια, μαγική σφουγγαρίστρα, έξυπνη επιστραγαλίδα και ντολμαδοπαρασκευαστής είναι μόνο λίγα από τα «διαμάντια» της εταιρείας που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις.

Αυτή τη φορά πηγή έμπνευσης για τους ανθρώπους της εταιρείας αποτέλεσε η θρυλική πια κατσούνα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που μέσα σε λίγες ώρες από το θάνατό του έγινε trend.

Η εταιρεία δεν έχασε χρόνο και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ρίξει στην αγορά την νέα… έξυπνη κατσούνα, που συνδυάζει το παραδοσιακό με την τεχνολογία.

Εύχρηστη, χωρίς ακίδες που προκαλούν τραυματισμούς, η έξυπνη κατσούνα είναι πτυσσόμενη και γίνεται σαν ένα μικρό ραβδί για να μην πιάνει χώρο και να μπορείτε να την αποθηκεύετε με άνεση.

Παράλληλα, το γεγονός ότι «μαζεύει» εύκολα σε μέγεθος, βολεύει απίστευτα και για τα ταξίδια σας. Εύκολη στη μεταφορά και για να μη δίνετε στόχο στα αστικά κέντρα, η «έξυπνη κατσούνα», χωράει άνετα στην τσάντα σας και όταν πια φτάσετε στον προορισμό σας, μπορείτε να την βγάλετε, να την ανοίξετε και να απολαύσετε τη βόλτα σας στη φύση.

Αν είστε από αυτούς τους υπερτυχερούς, που θα αγοράσετε μία από τις πρώτες εκατό κατσούνες που θα κυκλοφορήσουν, η Diamant σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ σας κάνει δώρο και ένα dvd με την τηλεοπτική κάλυψη της κηδείας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Η «έξυπνη κατσούνα» διαθέτει επίσης ενσωματωμένο GPS που εντοπίζει αρχαιολογικούς χώρους, πυξίδα που δείχνει μόνιμα στον Ψηλορείτη και φυσικά μία θαλασσιά χάντρα, που διώχνει το κακό το μάτι και την γκαντεμιά…

* Τη «Σαλαμάνδρα» του Σπύρου Πολυχρονόπουλου μπορείτε να την ακολουθείτε και στο facebook.

Σχόλια

X