4ος Περίπατος Φιλίας για παιδιά με νοητική στέρηση
Σάββατο 27 Μαΐου

Ο Παγκόσμιος Εθελοντικός Οργανισμός «Best Buddies International» διοργανώνει τον Περίπατο Φιλίας 2017, με σκοπό τη στήριξη παιδιών με νοητική στέρηση.

Αυτό το Σάββατο το κέντρο της Αθήνας θα γεμίσει με στήριξη και αλληλεγγύη σε παιδιά-ήρωες της καθημερινότητας, νέους με νοητική στέρηση και αναπτυξιακές δυσκολίες.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την «Best Buddies International» και καλεί τους Αθηναίους στο κέντρο της πόλης, να λάβουν μέρος στην εκδήλωση και να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους το θεσμό και να δηλώσουν συμμετοχή για πλούσια δώρα.

Τα Best Buddies International είναι παγκόσμιος εθελοντικός οργανισμός που έχει ως στόχο την υποστήριξη και την κοινωνική ένταξη των ατόμων με νοητική υστέρηση ή/και άλλες αναπτυξιακές δυσκολίες. Ο διεθνής οργανισμός επιτυγχάνει τους σκοπούς του μέσω τριών προγραμμάτων: α) το πρόγραμμα «ένας-προς- έναν» φιλίες, β) το πρόγραμμα υποστηριζόμενης εργασίας και γ) το πρόγραμμα ανάπτυξης ηγετικών προτύπων για άτομα με νοητική υστέρηση ή/και αναπτυξιακές δυσκολίες.

Η συμμετοχή στον περίπατο είναι δωρεάν.

Η σελίδα του οργανισμού: www.bestbuddiesgreece.gr

«4ος ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΦΙΛΙΑΣ – Αθήνα 2017»Σάββατο 27 Μαΐου, ώρα 10.00π.μΠερπατάμε για την φιλία και την αποδοχή νέων με νοητι…

Δημοσιεύτηκε από Best Buddies Greece στις Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Σχόλια

X