Μία ευχάριστη έκπληξη ετοιμάζει για τους ψηφοφόρους της η Λαϊκή Ενότητα των Lafazanisters, καθώς στο δρόμο για τις κάλπες ετοιμάζει τον ύμνο του κόμματος, τον οποίο θα υπογράψει ένα παλιό αγαπημένο συγκρότημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Σαλαμάνδρας το ροκ (lol) συγκρότημα «Ριφιφί» ετοιμάζει ένα μοναδικό reunion για τα… μάτια του Παναγιώτη Λαφαζάνη και της παρέας του, που αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Παλιοί λαφαζανικοί οι «Ριφιφί», που τη δεκαετία του `90 μας ταξίδεψαν με τα τραγούδια τους, ξαναμπαίνουν στο στούντιο για να γράψουν τον ύμνο του «ΛΑΕ».

Τα μέλη του συγκροτήματος συγκινήθηκαν στα μέσα Ιουλίου, όταν πληροφορήθηκαν ότι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης πρότεινε ως εναλλατικό σχέδιο για τη χώρα ένα… ριφιφί στην Τράπεζα της Ελλάδας, ντου στο Νομισματοκοπείο και σύλληψη του Γιάννη Στουρνάρα!

lafazanis-rififi-1

Εκεί κατάλαβαν οι «Ριφιφί» πως  είχε έρθει η ώρα για ένα δυναμικό come back στην δισκογραφία, ενώ έναν μήνα αργότερα κατάλαβε και ο Λαφαζάνης ό,τι δεν είχε καταλάβει τα τελευταία πέντε χρόνια. Πως δηλαδή είχε διαφορετικές απόψεις από τον Αλέξη Τσίπρα.

Το timing ήταν λοιπόν ιδανικό. Λαφαζάνης και «Ριφιφί» συμπορεύονται στον δρόμο για τις κάλπες με τρία νέα τραγούδια. Τον ύμνο του κόμματος της Λαϊκής Ενότητας, αλλά και δύο επανεκτελέσεις κλασικών επιτυχιών του συγκροτήματος, το «Αμετανόητα Τρελός» και το «Αλήτικα»!

* Τη «Σαλαμάνδρα» του Σπύρου Πολυχρονόπουλου μπορείτε να τη βρίσκετε και στο facebook.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]