Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού κινηματογράφου στον κόσμο επιστρέφει: Beatles, Rolling Stones, Nick Cave, UNKLE, Sepultura, Placebo, Eagles of Death Metal ζωντανά στις δύο σκηνές της Στέγης μέσα από κινηματογραφικά καρέ.

Το IN-EDIT Festival, το γνωρίσαμε πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη και το μόνο που έχουμε να θυμόμαστε είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο σαν εμπειρία! Αν είσαι λάτρης της μουσικής, αλλά και του κινηματογράφου τότε βρήκαμε για εσένα το κατάλληλο φεστιβάλ. Μην κανονίσεις τίποτα άλλο από τις 4 έως τις 7 Νοεμβρίου, διότι το IN-EDIT Festival (Athens Edition) επιστρέφει για τέταρτη χρονιά στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στη Στέγη του ιδρύματος Ωνάση. Εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις 17 μουσικά ντοκιμαντέρ τα οποία αποτυπώνουν σπουδαίες μουσικές ιστορίες από όλο τον κόσμο.

Το IN-EDIT ξεκίνησε αρχικά από την Βαρκελώνη το 2003 και μέχρι σήμερα έχει ταξιδέψει σε δεκάδες πόλεις του κόσμου και αποτελεί πλέον συνώνυμο του μουσικού ντοκιμαντέρ. Στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση έρχεται για δεύτερη χρονιά και θα είναι πιστεύω μια φοβερά ενδιαφέρουσα εμπειρία! Όσοι λοιπόν αγαπάτε την μουσική αλλά αγαπάτε εξίσου πολύ και τον κινηματογράφο, νομίζω ότι το IN-EDIT θα σας προσφέρει αυτό το οποίο επιθυμείτε να δείτε.

Στην κινηματογραφική οθόνη λοιπόν του μεγαλύτερου μουσικού φεστιβάλ ντοκιμαντέρ συναντιούνται ο Nick Cave με djs από το Ιράν, οι Rolling Stones με τον James Lavelle και βετεράνοι της λονδρέζικης πανκ με βιρτουόζους τζαζίστες.

Εδώ μπορείς να ενημερωθείς για το πρόγραμμα!

 

 

Σχόλια

X