Κάθε οπαδός, από όταν είναι ακόμα μικρό παιδί, ονειρεύεται να πάρει μια φανέλα από κάποιον παίκτη της ομάδας του, όταν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη του αγώνα. Η μήπως όχι;

Ένα ball boy της Κιέβο, φάνηκε να μην συγκινείται ιδιαίτερα, όταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του αγώνα Κιέβο – Μίλαν, Σάλει Αλί Μουντάρι, του έδωσε τη φανέλα του κατευθυνόμενος για τα αποδυτήρια.

 

Το περιστατικό αυτό, δεν ξέφυγε από τον τηλεοπτικό φακό και το video έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, με τις γνώμες να διίστανται σχετικά με το ποιος ήταν ο λόγος αυτής της αντίδρασης από τον πιτσιρικά.

Άλλοι πίστεψαν ότι το θεώρησε ως ασέβεια απέναντι στους παίκτες της Κιέβο (στις ακαδημίες της οποίας ανήκει) άλλοι ότι είναι οπαδός της Γιουβέντους ή της Ιντερ, μέχρι να έρθει η απάντηση από την επίσημη ανακοίνωση της Κιέβο.

«Η αιτία της συγκεκριμένης συμπεριφοράς του ball boy της ομάδας μας, απέναντι στον Μουντάρι, είναι αποκλειστικά θέμα οδηγιών που του έχουν δοθεί από την ομάδα της Κιέβο.

Συγκεκριμένα, έχουμε ξεκαθαρίσει από την αρχή της σεζόν σε όλα τα ball boys, να μην ενοχλούν με οποιονδήποτε τρόπο τους παίκτες και των δύο ομάδων κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο γιατί είναι συναισθηματικά φορτισμένοι εκείνη την ώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ball boy έτυχε να είναι οπαδός της Μίλαν και μετά από παρότρυνση των άλλων παιδιών, αποφάσισε να κρατήσει την φανέλα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό» ανέφερε επίσημη ανακοίνωση της ομάδας της Κιέβο.

Βλέποντας αυτή τη σκηνή, μου ήρθε στο μυαλό μία παλιά διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

 

Ακόμα και οι πολύ μεγάλοι σταρ έχουν τις άτυχες στιγμές τους…

Σχόλια

X