Είχε τη δυστυχία
Ζώου που ανέπνευσε καπνό
Ομοφυλόφιλου σε απεγνωσμένο μπαρ
Φυσιοδίφη που δαγκώθηκε από δηλητηριώδες φίδι
-σε πέντε λεπτά αποχωρεί
Νεκρού που τυραννιέται σε επετείους
Κοριτσιού δίχως χέρια μπρος στο γράμμα του
Χεριών χωρίς κορίτσι και ούτω καθεξής
Αρσενικής αράχνης που σκότωσαν τη σύντροφό του
Ιρλανδής ερωτευμένης με Εγγλέζο
Γυναίκας που διάβαζε ποιήματα
Φράσης χωρίς έκφραση
Συναισθήματος χωρίς άρση
Χρόνου που κάτι ξέχασε πιο πριν
Ταινίας που δεν έπαιζε
Συσκευασίας που δεν την άνοιξαν
Απελπισίας που δεν την ήλπισαν
ώ που έμοιασε στην εκφορά με ό
-η απουσία της Δις περισπωμένης το εξουθένωσε-
Ομφάλιου λώρου που τον έκοψαν
Φλιτζανιού μακριά από χείλη
Φιλιού χωρίς σάλιο
Αναμνήσεων δίχως φόκους
Πένθιμης μπάντας, Διάφανης

Μία αξεπέραστη, υποδόρια δυστυχία
που τρύπαγε τα κόκκαλα με το που έσπαγε σαν κρούσταλλο τη σάρκα

Μία οπή όμως τον χώραγε για να περάσει
Δραπέτευσε.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

Αρθρογράφος

Λίνα Φούντογλου

Η Λίνα Φούντογλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει παίξει σε παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, του ΔηΠεΘε Κοζάνης, του ΔηΠεΘε Ιωαννίνων και του ΚΘΒΕ, του Urbn Theatr, και έχει συνεργαστεί με σκηνοθέτες όπως την Νικαίτη Κοντούρη, τον Νικο Αρβανίτη, τον Ηλία Παναγιωτακόπουλο, τον Αντώνη Morgan Κωνσταντουδάκη κ.ά. Έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή ‘δημιουργικό μηδέν’ και διατηρεί τη στήλη “Απεριορίστων (δια)δρομών” στο 3pointmagazine. Ποίησή της έχει μεταφραστεί στα Γαλλικά απο τον εκδοτικό οίκο Riveneuve Continents. Είναι συνιδρύτρια της κινηματογραφικής ομάδας NAIL με την οποία έχει αναλάβει την Καλλιτεχνική Διεύθυνση και διοργάνωση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πειραιά. Έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία DER που βραβεύτηκε στο Λονδίνο και στα επίσημα Videoclip "Έλα Κοντά” του Παύλου Παυλίδη και "High Command" του βρετανικού συγκροτήματος Detachments. Σπουδές: Αριστούχος της Δραματικης Σχολής Αθηνών “Γιώργος Θεοδοσιάδης” με υποτροφία, και του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σχετικά Άρθρα

X