Το ότι οι φασίστες είναι άτομα… περιορισμένης ευθύνης το γνωρίζαμε, αλλά το αυτογκόλ με την Τατιάνα είναι πραγματικά μνημειώδες, ακόμα και γι’ αυτούς.

Το ρητορικό ερώτημα «Στην Τατιάνα… Τατιανιές;» μετατράπηκε σε «Λες τον τραμπούκο…τραμπούκο;» και η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους.

Ο Λαγός ζήτησε τη σύλληψη της Τάτι, η οποία έγινε ξαφνικά «αντίφα» και στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς από την μαρτυρική Κηφισιά.

Αν αναλογιστεί κανείς το πόσο έχει ξεπλύνει φασίστες όλα τα προηγούμενα χρόνια η Τατιάνα, με life style αφιερώματα στον Κασιδιάρη και πόσες φορές σε ανάλογες με αυτή του Περάματος περιπτώσεις, έχει φιλοξενήσει στην εκπομπή της δήθεν «αγανακτισμένους πολίτες», εύκολα καταλαβαίνει πως οι χρυσαυγίτες Λαγοί δεν κάνουν ούτε για στιφάδο.

Το να είσαι χρυσαυγίτης και να κάνεις μήνυση στην Τάτι είναι σαν να λέμε πήγε ο Μαρινάκης και έκανε μήνυση στον Τσουκαλά. Ή ο ΑΝΤ1 τα έσπασε με τον Χάρη Ρώμα και δεν θα ξαναπροβάλει ποτέ το «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Στο δρόμο που χάραξε η Τάτι, Σιχαμένιος και Ναταλάκι

Επειδή στη show business, πάντως, πρέπει να ξέρεις να είσαι ό,τι πουλάει, το «αντίφα» παράδειγμα της Τατιάνας Στεφανίδου έχει εμπνεύσει κι άλλους συναδέλφους της στο κανάλι «Ε» όπου εργάζεται.

Για παράδειγμα, ο Σιχαμένιος Φουρθιώτης έκοψε τα κολλαγόνα και παρότι έχει κάνει laser για να μην βγάζει μούσια, αγόρασε μία γενειάδα και στην εκπομπή του θα σκάσει ντυμένος Βελουχιώτης.

Το Ναταλάκι (κόρη Γερμανού) και εθνική μας ποιήτρια, μετά το «Number 1» που κέρδισε στη Eurovision, ετοιμάζει συνεργασία με τον αντιφασίστα καλλιτέχνη, Μανού Τσάο, σε μία προσπάθεια να τον επαναφέρει στην τάξη, μετά το απαράδεκτο «Moonlight Avenue», που παρά την υπέροχη παρουσία της Κλέλιας στο video clip, είναι αδύνατο να μην σε πάρει ο ύπνος όταν το ακούς.

Όσο για τη Δέσποινα Βανδή, που ξεκίνησε παλιότερα τον αντιφασιστικό αγώνα, όταν αρνήθηκε να συνεργαστεί με τον πυροβολημένο συνάδελφό της, Notis, επιστρέφει στην ενεργό δράση και στο επόμενο επεισόδιο του Rising Star, θα ερμηνεύσει ζωντανά το τραγούδι «Ανάβεις φωτιές», που ως γνωστόν αποτελεί φόρο τιμής στους μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων.

«Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
Σαλαμάνδρα»

* Τη «Σαλαμάνδρα» του Σπύρου Πολυχρονόπουλου μπορείτε να την ακολουθείτε και στο facebook.

Σχόλια

X