Χθες βράδυ φωνάξαμε: Αγάπη ΡΕ!

Τί θέλει τελικά η αγάπη και η αλληλεγγύη; Κάποιους να πάρουν την πρωτοβουλία, καλή διάθεση και την ύστατη συνεισφορά από τον καθένα μας. Οι ΑΓΑΠΗ ΡΕ+, είναι μια καλλιτεχνική πρωτοβουλία, που ενώνοντας τις δυνάμεις τους προσπαθούν να παλέψουν ενάντια στο σκοτάδι της εποχής και να ενισχύσουν την αδελφοσύνη.

Είναι μια κολεκτίβα, ένας αυτοσχέδιος θίασος που θέλει να προσφέρει έμπρακτα και να δώσει το έναυσμα για νέα αντιπαραδείγματα στην κοινωνία μας. Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία είναι οι:

Σπύρος Γραμμένος
Φοίβος Δεληβοριάς
Στάθης Δρογώσης
Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Γιώργος Καραδήμος
Θέμης Καραμουρατίδης
Κωστής Μαραβέγιας
Νατάσσα Μποφίλιου
Μανώλης Φάμελλος
Μαριέττα Φαφούτη
RadioSol

αγάπη ρε ματζόρε 10

Χτες ήταν στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, μαζεύοντας τρόφιμα για την υποστήριξη του ΚΥΑΔΑ και των προσφύγων που βρέθηκαν στο Πεδίον του Άρεως αυτό το καλοκαίρι. Η στήριξη του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη. Φέρνοντας μια μικρή σακούλα με τρόφιμα, είδη προσωπικής υγιεινής και απορρυπαντικά ο καθένας, γέμισαν τρία δωμάτια με πράγματα.

Έχουν κάνει άλλες δύο συναυλίες τα τελευταία δύο χρόνια με αντίστοιχα καλέσματα. Στις 6 Ιουλίου είχε πραγματοποιηθεί και συναυλία στο Κατράκειο, όπου όλα τα έσοδα δόθηκαν για την ενίσχυση του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών. Είναι συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου σε αυτά τα καλέσματα και η απήχηση που έχουν οι συναυλίες. Χτες ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά. Τραγούδησαν ο καθένας μόνος του, όλοι μαζί, με το κοινό δημιουργώντας μια μαγευτική και αξιοζήλευτη ατμόσφαιρα.

Η αλληλεγγύη και η αγάπη δεν έχουν προσχήματα. Γίνονται έτσι καθημερινά με απλές πρωτοβουλίες ανθρώπων. Και η ανταπόκριση θα υπάρχει. Γιατί πλέον οι πεπατημένες δεν αποτελούν επιλογή για κανένα μας.

Σχόλια

X