Το γνωστό τρολ της ΟΝΝΕΔ, Έλλη Παπαγγελή, αποφάσισε κυριακάτικα να μας προσφέρει για μια ακόμη φορά άφθονο γέλιο μιας και μπήκε στον κόπο ημέρα όπου σαν σήμερα κυκλοφόρησε το Κομμουνιστικό Μανιφέστο των Καρλ Μαρξ και Ένγκελς να μας ενημερώσει ότι ένα άλλο συγγραφικό έργο του Μαρξ «το Κεφάλαιο» είναι βλακείες. Τι και αν καθόρισε τον 19ο και 20ο αιώνα; Τι και αν είναι από τα σημαντικότερα βιβλία όλων των εποχών και από τα πιο πολυδιαβασμένα. Η Έλλη Παπαγγελή ήδη από τα 15 της είχε αποδομήσει τον Μαρξ, τον Ένγκελς και ίσως τον Αινσταίν, τον Χομπσμπάουμ και άλλους.

Συγκεκριμένα στο δημοσίευμα έλεγε: «Στα 15 μου χρόνια απέρριψα τον κομμουνισμό γιατί διάβασα το «Κεφάλαιο” του Καρλ Μαρξ και είδα ότι ο άνθρωπος λέει βλακείες. Τότε είπα ότι κομμουνίστρια δεν θα γίνω ποτέ. Διαβάζω τα πάντα, από τα άπαντα του οικονομολόγου Μ. Κρίσμαν μέχρι το «Φωτιά και Τσεκούρι” του Ευ. Αβέρωφ» σημειώνει στην συνέντευξή της, η Έλλη Παπαγγελή».

Το 3pointmagazine μάζεψε τα καλύτερα που ειπώθηκαν για την μεγατόνων – ανοησία δήλωση της Έλλης Παπαγγελή. Προλετάριοι όλων των χωρών κρατηθείτε!

Υστερόγραφο: Τα μισογύνικα σχόλια κόπηκαν – Το ότι η Παπαγγελή είναι αυτό που είναι, δηλαδή δεξιά, ρατσίστρια και ανόητη δεν έχει να κάνει με το ότι είναι γυναίκα, με την ομορφιά της και το κορμί της.

Σχόλια

X