Όσοι έμειναν στην Αθήνα τις μέρες του Πάσχα φρόντισαν να ανακαλύψουν νέα στέκια στα Εξάρχεια, ενώ άλλοι έπιναν τα κοκτέιλ τους στη Λαμία. Το Πήγα-Είδα-Άκουσα επιστρέφει με περισσότερο, καλύτερο και φτηνότερο αλκοόλ. Μην ξεχνάτε να στέλνετε τις δικές σας προτάσεις στο info@3pointmagazine.gr!

 

Πήγα στο μπαρ Ναυαρίνο στη Λαμία (Ναυαρίνου, κέντρο) για ένα ποτό. Ίσως το μοναδικό μαγαζί στη Λαμία που τις μέρες του Πάσχα (και όχι μόνο φυσικά!) έπαιζε funky, soul, jazz, blues και latin και έχει μεγάλη ποικιλία από μπύρες, αλλά και δροσερά κοκτέιλ. Βρίσκεται σε ένα μικρό σοκάκι με σκαλάκια, που θυμίζει νησί και σε κάνει να ξεχνάς το θόρυβο του κέντρου της πόλης.

 

cocktails1

 

Μελίνα Βελιμέζη

Πήγα στο 67 (Εμμανουήλ Μπενάκη 67, Εξάρχεια). Καρέκλες στο πεζοδρόμιο, νεαρόκοσμος και φτηνά ποτά και μάλιστα σε «χορταστικές» ποσότητες. Ό,τι πρέπει δηλαδή για τις βραδινές βόλτες ωσότου έρθει το καλοκαιράκι και καταφέρουμε να πιούμε τα ποτά μας δίπλα στην παραλία.

cocktails2

Κατερίνα Καραβία

Πήγα στον Κόκκινο Λωτό (Ζωοδόχου Πηγής 5, Εξάρχεια). Χώρος μικρός και όμορφα διακοσμημένος με ασιατικές επιρροές και ζωηρά χρώματα. Το μεγάλο ατού του, όμως, δεν είναι η ζεστασιά που αποπνέει αλλά οι τιμές του. Ο καφές ξεκινάει από 0,80, η μπύρα από 1,40 και το ποτό κοστίζει μέχρι 4 ευρώ. Το μαγαζί είναι self service, ενώ εντύπωση μου έκανε το ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο με μαξιλάρες καθώς και το ότι σου φέρνουν ξεχωριστά το ποτό και το συνοδευτικό του, έτσι ώστε να αραιώσεις κατά βούληση!

cocktails3

Είδα την ταινία The Amazing Spiderman (2012). Πρόκειται για τον γνωστό και αγαπημένο σούπερ ήρωα Spiderman με την ταινία να μας διηγείται τη ζωή του και πώς αποκτάει εξ αρχής τις δυνάμεις του. H διαφορά με τις υπόλοιπες ταινίες Spiderman που έχουν προβληθεί στις μεγάλες οθόνες είναι ότι η συγκεκριμένη ακολουθεί την πλοκή του comic της Μarvel, πρόκειται δηλαδή για την αυθεντική ιστορία του σούπερ ήρωα.

 

Χριστιάνα Βουκελάτου

Σχόλια

X