Ο Αντώνης Σαμαράς επιθυμεί να αιφνιδιάσει τον ΣΥΡΙΖΑ και να προτείνει για πρόεδρο της Δημοκρατίας ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής, που θα βρει ευρεία ανταπόκριση στη Βουλή και θα αφήσει την αξιωματική αντιπολίτευση αμανάτι να παλεύει για πρόωρες εκλογές.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το πρόσωπο που… στριφογυρίζει τα τελευταία 24ωρα στο μυαλό του Πρωθυπουργού και των συνεργατών του είναι αυτό του Κώστα Κατσουράνη!

Το πείραμα με τον Θοδωρή Ζαγοράκη στις ευρωεκλογές πέτυχε και στο Μαξίμου σκέφτονται να το επαναλάβουν και στην κρίσιμη εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας.

samzag

Το όνομα του Κατσούρ έπεσε σαν βόμβα σε μία πρόσφατη σύσκεψη, την ώρα που ο Πρωθυπουργός έτρωγε σούσι (του το κόλλησε ο Στουρνάρας) και έβλεπε την Εθνική μας να… μαγεύει τον πλανήτη στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Το αρχοντικό στιλ του αρχηγού της Εθνικής, ο οποίος μοιάζει να τρέχει πιο αργά κι από τον υπερήλικα Κάρολο Παπούλια, δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφισβήτησης. Είναι σαφές πως ο Κατσούρ είναι ο ιδανικός άνθρωπος για τη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς δεν απαιτεί ιδιαίτερες περγαμηνές. Και ο Κατσουράνης ξέρει πολύ καλά το ρόλο του αργόσχολου.

«Μπορεί να περνάει ώρες χωρίς να κάνει τίποτε άλλο, παρά να παίζει τάβλι και να καπνίζει», αναφέρουν άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά. «Δεν θα έχει πρόβλημα να το κάνει αδιάκοπα για πέντε συνεχόμενα χρόνια», συμπληρώνουν.

ÊÁÔÓÏÕÑÁÍÇÓ ÌÁÍÉÁÔÇÓ   ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÁÍÄÑÙÍ ÓÔÏ ÌÐÅËÏ ÏÑÉÆÏÍÔÅ (ÌÏÕÍÔÉÁË 2014)KATSOURANIS MANIATIS  GREECE TRAINING AT BELO HORIZONTE (WORLD CUP 2014)

Παράλληλα, η καταγωγή του Κώστα Κατσουράνη είναι από την Πάτρα, μία πόλη όπου το ΠΑΣΟΚ έχει βαθιές ρίζες (λόγω της οικογένειας Παπανδρέου) κι έτσι η επιλογή του αρχηγού της Εθνικής, δεν πρόκειται να προκαλέσει ενδοκυβερνητικές τριβές.

Ωστόσο, η διαρροή της είδησης έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην Εθνική μας ομάδα και έχει διαταράξει τις σχέσεις των διεθνών, που βρίσκονται στη Βραζιλία για το Μουντιάλ.

Ο Γιάννης Μανιάτης είναι ΣΥΡΙΖΑίος και ως γνωστόν έχει μεγάλη κόντρα με τον μνημονιακό Κατσουράνη. Η κόντρα τους λοιπόν φούντωσε μόλις έγινε γνωστό ότι ο Κατσούρ θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Μανιάτης ζήτησε από τον Σάντος να μην τον αφήσει να πάει για να γίνουν εκλογές!

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αντέδρασε και τότε στη μέση μπήκε ο Τζαβέλλας, ο οποίος είναι ΔΗΜΑΡ και ζήτησε από τους συμπαίκτες του να ηρεμήσουν. Ο Μανιάτης, όμως, επέμεινε και το κακό δεν άργησε να γίνει, με τους δύο παίκτες να πιάνονται στα χέρια.

katsour1

Τη λύση έδωσε τελικά ο υπερκομματικός, Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος παρότι ήταν το φαβορί για την προεδρία της Δημοκρατίας, δήλωσε ότι δεν ενδιαφέρεται και πως θέλει να συνεχίσει να πέφτει σε κάθε μαρκάρισμα και όχι να μπλέξει με την πολιτική.

Έτσι, άνοιξε το δρόμο στον Κατσουράνη και μένει να δούμε αν τελικά, ο Πατρινός άσος θα γίνει μόνιμος κάτοικος του προεδρικού Μεγάρου.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]