Έκτακτο δελτίο για τις εξελίξεις στο Mega έβγαλαν στις 14:00 οι εργαζόμενοί του, δεδομένου ότι οι μέτοχοι δεν κατέθεσαν φάκελο υποψηφιότητας για να διεκδικήσουν μία από τις επτά τηλεοπτικές άδειες.

Σε ανακοίνωσή τους που διαβάστηκε στο δελτίο εκφράζουν «θλίψη και οργή για την απόφαση των μετόχων να ρίξουν μαύρο στο Mega» και συμπληρώνουν ότι θεωρούν τις εξηγήσεις που δόθηκαν για τη μη συμμετοχή του σταθμού στη διαγωνιστική διαδικασία προφάσεις εν αμαρτίαις.

«Εμείς που απλήρωτοι κρατήσαμε ζωντανό το κανάλι επί 21 μήνες και πετύχαμε να συγκεντρωθούν στις τράπεζες από διαφημιστικά έσοδα 55 εκατομμύρια ευρώ, απαιτούμε από τους μετόχους να ανταποκριθούν επιτέλους στις υποχρεώσεις τους», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Το δελτίο παρουσίασε η Ειρήνη Ανδρουλάκη, ενώ μαζί της στο στούντιο βρέθηκε ο Θανάσης Αυγερινός, με super “420 οικογένειες διεκδικούν το μέλλον τους”. Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως οι εργαζόμενοι θα επανέλθουν μετά τις 15.00 με έκτακτη εκπομπή σχετικά με τη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών.

“Ευχόμαστε να μην είναι αυτή η τελευταία εκπομπή του MEGA” ανέφερε ο κ. Αυγερινός. “Το MEGA είναι για πολλούς από εμάς ένα δεύτερο σπίτι και θα δώσουμε τη μάχη προκειμένου να σας ενημερώσουμε ως το τέλος. Οι εργαζόμενοι του MEGA παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 21 μήνες” σημείωσε από την πλευρά της η κ. Ανδρουλάκη πασάροντας ένα βίντεο με ιστορικά πλάνα του ιδιωτικού σταθμού.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]