Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Δευτέρας 12 Μαρτίου, λίγες ημέρες πριν συμπληρώσει τα 61 του χρόνια, ο δημοφιλής και αγαπημένος ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης.

Πέρα από τους ρόλους που έπαιξε σε τηλεοπτικά σήριαλ και τον έκαναν ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό, η χαρακτηριστική φωνή του Χρήστου Σιμαρδάνη θα μείνει χαραγμένη στα αυτιά μας καθώς “έντυσε” αμέτρητα σποτ, διαφημίσεις και σποτάκια του Mega. Είμαι ευγνώμων στη φωνή μου, γιατί δε θα μπορούσα να είχα περιμένει να γίνει αυτό που έγινε στην καριέρα μου σαν ηθοποιός. Μπόρεσα να περιμένω λόγο της φωνής μου. Επειδή προηγήθηκαν τα διαφημιστικά, τα τρέιλερ και είχα την άνεση να κάθομαι και να περιμένω και να μην έχω δουλειά” δήλωνε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου το 1957 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, όπου έζησε μέχρι την ηλικία των 6 ετών.

Σπούδασε υποκριτική στο Central School of Speech and Drama στο Λονδίνο. Μερικές μόνο από τις τηλεοπτικές σειρές στις οποίες συμμετείχε ήταν οι “Η ζωή του Αττίκ”, τα “Πέτρινα χρόνια”, “Η νταντά”, και οι “Λατρεμένοι μου γείτονες”, από το 1985 έως το 2013. Μεταξύ των ταινιών στις οποίες συμμετείχε ήταν το “Safe Sex”, “Το κλάμα βγήκε απ’ τον παράδεισο” και “Ο Ηλίας του 16ου”.

Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή με ανάρτηση στη σελίδα της στο facebook η Σεμίνα Διγενή.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]