Ανακοίνωση με την οποία καταφέρεται εναντίον του ναζιστή αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου εξέδωσε η Ένωση Αξιωματικών Αττικής.

Η ανακοίνωση έρχεται ως απάντηση στις βρισιές του Μιχαλολιάκου από το βήμα σε ομιλία του στο Άργος, όπου είχε χαρακτηρισει τους αστυνομικούς “κρατικά σκυλιά”. “Οι ύβρεις των φασιστών αποτελούν τιμή για εμάς”, απαντούν μεταξύ άλλων οι αστυνομικοί.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Η χρυσή αυγή και ο αρχηγός της Μιχαλολιάκος για ακόμη μια φορά έδειξαν στην Ελληνική κοινωνία και τους Πολίτες του Άργους,την φασιστική νοοτροπία από την οποία διαπνέονται και τις φασιστικές πρακτικές που εφαρμόζουν.Όντας ανεπιθύμητοι στην πόλη του Άργους,αυτός και οι ομοιδεάτες του,έτυχαν ανάλογης υποδοχής από τους Πολίτες,οι οποίοι σε μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση εξέφρασαν την διαμαρτυρία τους για την παρουσία τους στην πόλη.Ο Μιχαλολιάκος εμφανώς εκνευρισμένος από την υποδοχή των Πολιτών,καθύβρισε τους Αστυνομικούς που βρίσκονταν στον χώρο σε διατεταγμένη υπηρεσία,αποκαλώντας τους “κρατικά σκυλιά”.Προφανώς έχοντας στο μυαλό του τον χωροφύλακα φόβητρο και μια αστυνομία αντιδημοκρατική,επιθυμούσε διακαώς να επέμβουν οι συνάδελφοι και να καταστείλουν την αντιφασιστική συγκέντρωση των Πολιτών.Για κακή του τύχη η σημερινή αστυνομία και ο Έλληνας Αστυνομικός εμφορείται από δημοκρατικά ιδεώδη και δεν έχει καμμία σχέση με αυτό που θα ήθελαν οι φασίστες της χρυσής αυγής.Οι ύβρεις του Μιχαλολιάκου και των ομοίων του περιποιούν τιμή για τον Έλληνα Αστυνομικό.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΡΑΝΤΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]