Με μια συναυλία αλληλεγγύης για τους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών της Αττικής θα κλείσει το φεστιβάλ συναυλιών στην πλατεία Εξαρχείων.

Το κάλεσμα:

Συναυλία Αλληλεγγύης – Κλείσιμο Φεστιβάλ

Κυριακή 29 Ιουλίου στις 8 μ.μ. 
Πλατεία Εξαρχείων

Την Κυριακή 29 Ιουλίου στις 8.00 το βράδυ σας προσκαλούμε όλους στη συναυλία αλληλεγγύης που θα κλείσει το φεστιβάλ Αναψυκτήριο “Τα Ωραία Εξάρχεια”.

Το φεστιβάλ θα τελειώσει κανονικά την Κυριακή με μια συναυλία όπου θα τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων της φωτιάς με το βαθύ πείσμα ότι η ζωή θα συνεχιστεί και πρέπει να γίνει ή να την κάνουμε καλύτερη για όλους.

Ταυτόχρονα θα γίνει συλλογή φαρμάκων για τους πυρόπληκτους και θέλουμε και τη δική σας βοήθεια και ενεργή συμμετοχή. Συγκεκριμένα χρειάζονται τα εξής φάρμακα : παυσίπονα, αλοιφές εγκαυμάτων, aerolin, seretide, bedatin, fucidin, pulvo, καθώς μωρομάντηλα και γάζες.

Θα εμφανιστούν οι:

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΑΝΩΤΗΣ + ΦΙΛΟΙ
ΟΙ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ

Σας καλούμε να σταθούμε δίπλα ο ένας με τον άλλο, με τη μόνη δύναμη που έχουμε σαν όπλο, την αλληλεγγύη και τον σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή.

Λαϊκή Συνέλευση Εξαρχείων
Κατάληψη Στέγης Μεταναστών, Νοταρά 26
Κατάληψη Σπύρου Τρικούπη
Κατάληψη Όνειρο
Πάρκο Ναυαρίνου
Κοινωνικός Χώρος Νοσότρος
Στέκι Μεταναστών
Εκδόσεις – Βιβλιοπωλείο Ελεύθερος Τύπος
Εκδόσεις – Βιβλιοπωλείο Bibliotheque
Εκδόσεις Τυφλόμυγα
περιοδικό Καινά Δαιμόνια
Clipart Radio [εναλλακτικό διαδικτυακό ραδιόφωνο]
Μεταδεύτερο [ραδιόφωνο πολιτιστικής και πολιτικής παρέμβασης]
θερινό σινεμά ΒΟΞ
θερινό σινεμά ΡΙΒΙΕΡΑ

Η σελίδα του καλέσματος στο facebook.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]