Ακόμη κι οι πιο ορκισμένοι οπαδοί του καπιταλισμού αποφάσισαν να αποκηρύξουν την ιδεολογία τους και να καταγγείλουν τα κερδοσκοπικά κίνητρα των εκδόσεων Λιβάνη, που έδωσαν βήμα σε ένα δολοφόνο!

Τα πάνω – κάτω έχει φέρει στο πολιτικό και οικονομικό σύστημα της χώρας η έκδοση του βιβλίου του Δημήτρη Κουφοντίνα! Ακόμη κι οι πιο ορκισμένοι οπαδοί του καπιταλισμού αποφάσισαν να αποκηρύξουν την ιδεολογία τους και να καταγγείλουν τα κερδοσκοπικά κίνητρα των εκδόσεων Λιβάνη, που έδωσαν βήμα σε ένα δολοφόνο!

Θεωρούν βλέπετε απίστευτο που μία εταιρεία εκδίδει ένα βιβλίο με τόσο ταπεινά κίνητρα, όπως το κέρδος…

Ο σάλος που προκλήθηκε αιφνιδίασε πολλούς, όχι όμως και τη Λίτσα Πατέρα, η οποία θεωρεί απολύτως φυσιολογικά όσα συμβαίνουν. Άλλωστε, όπως, εξήγησε η γνωστή αστρολόγος στη «Σαλαμάνδρα», ο τίτλος του βιβλίου… μιλάει από μόνος του.

Το βιβλίο έχει τίτλο «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη», γεγονός που εξηγεί όλες τις… αναταράξεις που προκαλεί με τις πράξεις του ο «Φαρμακοχέρης» τρομοκράτης στο μέχρι πρότινος υγιές καπιταλιστικό σύστημα.

koufontinas (1)

«Τα άστρα μιλάνε ξεκάθαρα», αναφέρει η Λίτσα Πατέρα: «Ο Κουφοντίνας είναι Σκορπιός και όπως όλοι ξέρουμε οι άνδρες Σκορπιοί είναι υποχθόνιοι και χρησιμοποιούν δόλια μέσα για να ανέβουν επαγγελματικά. Όλοι οι επιτυχημένοι στον τομέα τους Σκορπιοί είναι τομάρια. Δεν φταίνε αυτοί, τα άστρα…», τονίζει η γνωστή αστρολόγος και συνεχίζει:

«Οι άνδρες Σκορπιοί είναι πλασμένοι για δήμιοι και ιδιαίτερα εκδικητικοί. Μην ξεχνάτε πως ο Κουφοντίνας «έφαγε» μέχρι και την γκόμενα του συντρόφου του, Σάββα. Φανταστείτε τι είναι ικανός να κάνει σε όσους θεωρεί ταξικούς του αντιπάλους».


ΕΑΜ – ΕΛΑΣ – Μελιγαλάς. Ο Κουφοντίνας πολεμά τους καπιταλιστάς

Συνεχίζοντας την ανάλυση του αστρολογικού προφίλ του συγγραφέα – δολοφόνου – τρομοκράτη, η κα. Πατέρα σημειώνει πως «ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα. Ο Κουφοντίνας και οι ομοζώδιοί του είναι ιδιαίτερα εκδικητικοί τύποι. Προφανώς γι’ αυτό και επέλεξε τις εκδόσεις Λιβάνη, που είναι εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο. Και να που κατάφερε να… ταράξει την εύρυθμη λειτουργία του καπιταλιστικού μας συστήματος».

litsa

Πώς να διαφωνήσει κανείς με την έμπειρη αστρολόγο; Ο Κουφοντίνας από δολοφόνος έγινε «φραγκοφονιάς» και διείσδυσε στο «σύστημα», εκδίδοντας το βιβλίο του σε μία εκδοτική εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο. Μπορεί σε πρώτη φάση να δυσαρέστησε κάποιους ομοϊδεάτες του, αλλά ανάγκασε τους μέχρι πρότινος αδίστακτους νεοφιλελεύθερους καπιταλιστές να καταδικάσουν την ίδια τους την ιδεολογία και το χειρότερο από όλα οδήγησε τον Βορίδη στη σκληρή απόφαση να πετάξει στα σκουπίδια το βιβλίο του Χίτλερ «Ο αγών μου», που τόσα χρόνια κοσμούσε τη βιβλιοθήκη του.

Στην οικογένεια Μπακογιάννη τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου

Η εκδοτική εταιρεία Λιβάνη από τη μεριά της, σε μία προσπάθεια να… αμβλύνει τις εναντίον της αντιδράσεις και να αποφύγει την κατακραυγή αποφάσισε να προσφέρει τα έσοδά της από το βιβλίο σε ένα καλό σκοπό…

Στην προεκλογική εκστρατεία του Κώστα Μπακογιάννη θα διαθέσει λοιπόν τα έσοδα από το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη, μετά τις αντιδράσεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, ο οποίος έκανε λόγο για «ματωμένα χρήματα από ένα ματωμένο βιβλίο».

Οι εκδόσεις Λιβάνη αναγνωρίζουν πως ο Κώστας Μπακογιάννης είναι αδύνατο να τα βγάλει πέρα με τα τίμια λεφτά, που δουλεύοντας μεροδούλι – μεροφάι έχει να διαθέσει για τον προεκλογικό του αγώνα η οικογένειά του.

mpakogiannis

Παιδί του μεροκάματου και αυτός και η μαμά του Ντόρα, το χρήμα δεν είχε γι’ αυτούς ποτέ καμία αξία. Και ως γνωστόν, κανείς δεν πλούτισε με το σταυρό στο χέρι. Έτσι, ο εκδοτικός οίκος αναλαμβάνοντας την ευθύνη της πράξης του να εκδώσει το βιβλίο ενός δολοφόνου, αποφάσισε πως θα ήταν καλύτερο τα λεφτά να πιάσουν τόπο.

Αντίθετα, ο συγγραφέας – δολοφόνος, Δημήτρης Κουφοντίνας, δεν πρόκειται να διαθέσει κάπου τα χρήματα που θα βγάλει από τις πωλήσεις του βιβλίου, που ήδη έχει ξεκινήσει να «φεύγει» σαν τρελό από τα ράφια των βιβλιοπωλείων.

Ο «Φαρμακοχέρης» της 17Ν εξηγεί πως δεν έχει άλλα έσοδα τόσα χρόνια που βρίσκεται στη φυλακή (του έχει κόψει και το χαρτζιλίκι ο Γιωτόπουλος) και τα έξοδα είναι πολλά, καθώς κάθε τρεις και λίγο πρέπει να λαδώνει είτε τους δεσμοφύλακες, είτε τον διευθυντή στον Κορυδαλλό για να έχει ευνοϊκή μεταχείριση…

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]