ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ – ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ

Tα 3 πρώτα Σάββατα του Μαρτίου 7/3 – 14/3 – 21/3

στο “Ρυθμός Stage”, Ηλιούπολη

Με κριτήριο τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία των φίλων τους, ο Δημήτρης και η Ραλλία έχουν φτιάξει μια μουσική παράσταση συνδυάζοντας ήχους λαϊκούς, έντεχνους, παραδοσιακούς και σύγχρονους, με χρώμα ελληνικό αλλά και μη αναμενόμενες διασκευές που θα προκαλέσουν έκπληξη στο κοινό τους, όπως για παράδειγμα το «Παράξενο φως» ο τίτλος του ολοκαίνουργιου τραγουδιού σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου και μουσική του Θάνου Μικρούτσικου με ερμηνευτή το Δημήτρη Μπάση.

Μια διασκεδαστική και κεφάτη διαδρομή που θα δημιουργήσει μοναδική παρεΐστικη ατμόσφαιρα, ένα πρόγραμμα με λαϊκό χαρακτήρα και με στόχο το κέφι για 3 Σάββατα (7/3, 14/3 και 21/3) στο Ρυθμός Stage.

mpasis

Ο Δημήτρης Μπάσης, έχει χαρακτηριστεί μία από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές των τελευταίων ετών έχοντας αφήσει το καλλιτεχνικό του αποτύπωμα στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι! Έχει κερδίσει όλα τα δύσκολα στοιχήματα στην καριέρα του, αφού έχει τολμήσει στις ζωντανές του εμφανίσεις να αναμετρηθεί με τραγούδια που σφραγίστηκαν από μύθους του παρελθόντος. Η ωριμότητα της φωνής του, η μοναδική του ερμηνεία, το πάθος αλλά και η αυθεντικότητά του υπόσχονται να μας χαρίσουν μεγάλες στιγμές!

rallia

Η Ραλλία Χρηστίδου μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς έχοντας στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες και νέα δισκογραφική δουλειά από την Minos Emi συνδυάζοντας την τριπλή ιδιότητα της μουσικού-τραγουδοποιού-ερμηνεύτριας το φετινό χειμώνα θα μας φανερώσει μια διαφορετική πτυχή της αγάπης της για τη μουσική υπηρετώντας το λαϊκό τραγούδι στο πλευρό του Δημήτρη Μπάση.

mpasis rallia poster

Ρυθμός Stage
Είσοδος στο μπαρ: 12€ με μπύρα ή κρασί
Ώρα έναρξης: 22.30
Μαρίνου Αντύπα 38
16346 Ηλιούπολη

www.rythmosstage.gr
Τηλ: 210 9750060

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]