Νέα ανακοίνωση εξέδωσαν οι εργαζόμενοι του Mega που αυτή τη φορά απευθύνονται άμεσα στους μετόχους της εταιρείας Ψυχάρη, Μπόμπολα και Βαρδινογιάννη, ζητώντας τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις του.

«Ειλικρινά λυπούμαστε που είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας υπενθυμίσουμε ότι έχετε “ξεχάσει” 500 οικογένειες στην επιχείρησή σας, ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, απλήρωτους εδώ και πέντε μήνες», αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους και κατηγορούν τους τρεις μετόχους ότι η δική τους αδιαφορία και ολιγωρία οδήγησε το κανάλι σε αυτή την κατάσταση και τους ίδιους τους εργαζόμενους σε απόγνωση.

 

Η ανακοίνωση των εργαζομένων του Mega: 

Κύριε Βαρδινογιάννη, Κύριε Μπόμπολα, Κύριε Ψυχάρη,

ειλικρινά λυπούμαστε που είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας υπενθυμίσουμε ότι έχετε «ξεχάσει» 500 οικογένειες στην επιχείρησή σας, ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, απλήρωτους εδώ και πέντε μήνες.

Θα θέλαμε επίσης να σας θυμίσουμε ότι εμείς οι εργαζόμενοί σας συνεχίζουμε με επαγγελματισμό και σοβαρότητα να στεκόμαστε δίπλα στην επιχείρησή σας. Τα επιχειρηματικά σας σχέδια για το MEGA και για την εξέλιξή του μπορεί να είναι κάτι που αφορά μόνο εσάς.

Όμως είστε υποχρεωμένοι να θυμάστε ότι τους εργαζόμενους, οι επιχειρηματίες και οι εργοδότες τους πληρώνουν έστω και αν έχουν αποφασίσει να τερματίσουν τη λειτουργία μίας επιχείρησης. Ειδικά όταν πρόκειται για τρεις από τους πλουσιότερους ανθρώπους της χώρας, με πλούσια φιλανθρωπική δράση.

Δε ζητάμε ελεημοσύνη. Σας καλούμε να αναλογιστείτε ότι είμαστε άνθρωποι και όχι απλά λογιστικά νούμερα. Η δική σας αδιαφορία και ολιγωρία σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου οδήγησε στο μπλοκάρισμα.

Καλούμε τις τράπεζες να μη δείξουν την ίδια αναλγησία και αδιαφορία με τους μετόχους και να μεριμνήσουν ώστε να αποδεσμεύσουν μέρος των περισσότερων από 30 εκατομμύρια ευρώ που παραμένουν δεσμευμένα στους λογαριασμούς της εταιρείας, ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, ώστε να αποπληρωθούν τα δεδουλευμένα και οι αποζημιώσεις μας.

Αυτά τα χρήματα είναι αποτέλεσμα της αυταπάρνησης και της επαγγελματικότητας των εργαζομένων και ακόμη και αν η κυβέρνηση έχει λόγους να τιμωρήσει την επιχείρηση, εσείς οι μέτοχοι τι έχετε εναντίον μας;

Είμαστε σε απόγνωση εξαιτίας σας.

Σας καλούμε να προχωρήσετε στην εξόφληση των δεδουλευμένων και των αποζημιώσεών μας. Η επιχείρηση είναι δική σας, οι ζωές δικές μας.

ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ MEGA

 

Αναδημοσίευση από: tvxs.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]