Η ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ 

για μία βραδιά

στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

με τη μουσική παράσταση

«Τα χρώματα της Ελλάδας»

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μαζί με πέντε εξαιρετικούς σολίστες μουσικούς έρχεται για μία βραδιά, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, για να παρουσιάσει τη μουσική παράσταση «Τα χρώματα της Ελλάδας» που ταξίδεψε εκτός συνόρων, μάγεψε το κοινό και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.

Μετά το «Μetropolitan Museum» της Νέας Υόρκης, το «Catogan theater» στο Λονδίνο, το «Alhambra theater» στο Παρίσι κ.α., η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μαζί με τους μουσικούς της συνεργάτες θα παρουσιάσουν αυτήν την παράσταση και σε επιλεγμένους χώρους στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα αυτό (Colours of Greece) είναι ένα μουσικό ταξίδι της Ελληνίδας ερμηνεύτριας από την μελοποιημένη ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι και περιέχει τραγούδια των γνωστών συνθετών Νίκου Αντύπα, Σταμάτη Κραουνάκη, Στέφανου Κορκολή, Ευανθίας Ρεμπούτσικα, Goran Bregovic αλλά και μοναδικές μουσικές στιγμές με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη.

protopsalti 2

Όπως χαρακτηριστικά κατέγραψαν για αυτή την παράσταση:
Με ξεκάθαρες αναφορές στην κατάσταση της χώρας μας (και ένα αισιόδοξο κλείσιμο του ματιού, έτσι όπως έφτασε σε εμένα…) και με ένα πρόγραμμα που κυλάει όμορφα από το ένα τραγούδι στο επόμενο, το “ταξίδι” της Άλκηστις ήταν από τα πιο σπουδαία που παρακολούθησα τα τελευταία χρόνια. Δε ξέρω αν μπορούσε βέβαια να γίνει κάπως αλλιώς, όταν η πορεία της έχει δεκάδες υπέροχα τραγούδια (με αρκετά από τα πιο αγαπημένα μου), αλλά ξέρω πως πέρασα εξαιρετικά εκείνο το βράδυ… και το γεμάτο από κόσμο θέατρο έδειξε πως πέρασε το ίδιο!”

Άλκηστις Πρωτοψάλτη

και 5 ακόμα σολίστες μουσικοί σ’ ένα διαφορετικό άκουσμα

Παίζουν  οι :
Θωμάς Κοντογεώργης πιάνο και ενορχηστρώσεις
Κώστας Καρακατσάνης βιολί, φυσαρμόνικα, κιθάρα
Μιχάλης Καλκάνης μπάσο
Αντώνης Ανδρέου τρομπόνι
Αλέξης Κώστας κρουστά

Συμμετέχει ο Γιώργος Περρής

protopsalti_A3_LOW

ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ – ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Γενική Είσοδος: 15 €
Ώρα έναρξης: 21:00

Σημεία προπώλησης: viva.gr, 11876, Public, Παπασωτηρίου, Seven spots, Ιανός, Εκδοτήρια Δημοτικού Θεάτρου.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]